En ung tjej sitter och läser i sin mobiltelefon.

Nyhetsbrev och sociala medier

Sidan uppdaterades: 28 juni 2023

Vi vill hänga med på er förenings resa och få inspiration och inspel. Kanske kan vi stötta er med tips och nyheter från idrottsrörelsen i Halland? Följ oss och starta dialogen! Vi finns i olika kanaler och heter RF-SISU Halland överallt.

Vi finns i sociala medier

RF-SISU Halland finns på Facebook, Instagram och LinkedIn. Följ oss på Facebook för att se vad vi har på gång och hitta länkarna som tar dig direkt till våra senaste nyheter, utbildningar och satsningar. På vårt Instagramkonto möter du föreningar som samverkar med oss och får goda exempel från all den verksamhet och de goda insatser som görs för idrotten varje dag i Halland.

Här hittar du RF-SISU Halland på Facebook

Här hittar du RF-SISU Halland på Instagram

Här hittar du RF-SISU Halland på LinkedIn

Häng med genom vårt nyhetsbrev

Ungefär en gång i månaden skickar vi nyhetsbrev där vi tipsar om utbildningar, satsningar och nyheter från den halländska idrottsrörelsen. I våra nyhetsbrev får ni tips och idéer som ni kan använda i er förening.

Här anmäler du dig till nyhetsbrevet

Nedslag i halländsk idrott

På vår hemsida hittar du nyheter från RF-SISU Halland. 

Till vårt nyhetsarkiv

Frågor om kommunikation

Varje dag bedrivs fantastisk verksamhet i länets idrottsföreningar, som inkluderar och engagerar. Vi vill visa upp och berätta historierna från vår fantastiska halländska idrottsrörelse med såväl utmaningar och möjligheter, som all den goda verksamhet som bedrivs i länet. Ta gärna kontakt med oss och berätta om er verksamhet och det ni vill tipsa andra om!

Samverka med oss

RF-SISU Halland samverkar brett med föreningar, förbund, kommuner, region, län och andra samhällsaktörer. Använd gärna våra banners för att visa att ni samverkar med oss. De finns att ladda ned här.

Läs mer om samverkan med oss.

Använda RF-SISU Hallands logga

Behöver du pressbilder, loggor, eller har andra frågor om vår verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Sidan publicerades: 11 oktober 2022

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Arkiv nyhetsbrev