Vi satsar på ungt ledarskap

Är du mellan 14-20 år gammal och är intresserad av att utvecklas i din ledarroll och lära dig mer inom idrotten? Under vår satsning på unga ledare är det du tillsammans med de andra deltagarna som bestämmer vilka ämnen ni vill utbildningen ska innehålla. Ni kommer tillsammans under ett par helger att träffas och ha roligt samtidigt som ni lär er mer om intressanta ämnen och om ungt ledarskap.

Sidan uppdaterades: 8 februari 2024

Du kommer under utbildningens gång att skaffa nya bekantskaper med andra unga ledare från andra idrotter och föreningar.

Under vår speciella satsning för unga ledare är det deltagarna själva som bestämmer vad som ska vara med i upplägget. De som vet bäst om vad unga ledare vill lära sig är såklart ungdomar och då är det en självklarhet att du som deltagare är med och bestämmer! Kanske vill du lära dig mer om psykisk ohälsa? Om förebyggande träning eller hur man skapar motivation?

I det här upplägget så kommer även utbildningen ”Grundutbildning för tränare” att ingå, vilket gör att du får två utbildningar i en. Du som redan har gått ”Grundutbildning för tränare” kan självklart vara med ändå, vi lovar att du kommer lära dig mycket nytt!

RF-SISU Halland satsar på ungt ledarskap

Under 2024 kommer vi ses vid fem olika tillfällen. Utbildningen är kostnadsfri, och självklart ingår boende och mat.

Träffar 2024

15 - 16 mars, Gekås Ullared

19 - 20 april, Katrinebergs folkhögskola

25 maj, Katrinebergs folkhögskola

30 - 31 augusti, Gekås Ullared

4 - 5 oktober, Katrinebergs folkhögskola

Sidan publicerades: 8 februari 2024

VI ARBETAR MED

Hitta kontaktuppgifter till er idrottskonsulent.

Läs mer om hur RF-SISU Halland företräder, stödjer och skapar förutsättningar för halländsk föreningsidrott att utvecklas.

Läs mer om vad vi arbetar med