Dags att rapportera föreningens folkbildning

Ni har säkert genomfört massvis av folkbildning under året i er förening. Kanske har tränarna haft lärgrupper med erfarenhetsutbyten, kanske har ni haft lärgrupper där ni pratat till om kost, kamratskap eller träningslära. Kanske har ni genomfört viktig verksamhetsutveckling i styrelse och ledargrupper. Alltihop är olika former av folkbildande verksamhet!

Sidan uppdaterades: 16 november 2023

Alla lärgrupper, kurser, föreläsningar, kulturarrangemang och processarbeten som pågått i föreningar och förbund under året ska redovisas till RF-SISU Halland. Redovisningen är en förutsättning för att din förening ska få fortsätta få tillgång till det stöd som RF-SISU Halland erbjuder.

Redovisa gärna så snart som möjligt, men senast den 7 januari 2024.

Att redovisa folkbildning
Redovisningen är en viktig del av verksamheten för er och för oss. Redovisningen ligger till grund för att vi på RF-SISU Halland även fortsättningsvis ska kunna stötta föreningslivet i Halland.

Genom att redovisa era folkbildande aktiviteter kan ni via RF-SISU få tillgång till de statliga, regionala och kommunala stöd/resurser som finns att tillgå. Själva redovisningen blir i sig också ett kvitto på allt bra er förening har gjort. Med hjälp av denna redovisning kan er förening också få tillgång till statistik över hur ert folkbildningsarbete har sett ut och utvecklats över tid.

Här finns hjälp och information till dig som ska redovisa folkbildning:
Skapa utbildning i IdrottOnline
Redovisa folkbildning i appen
Rapportering i IdrottOnline - steg för steg

Och kom ihåg, du kan alltid ta kontakt med oss på RF-SISU Halland för att komma igång med redovisningen och inte minst för att lägga en plan för hur er förening och era medlemmar kan utvecklas genom folkbildning över tid!


Sidan publicerades: 15 november 2023

KONTAKT

Hitta kontaktuppgifter till er idrottskonsulent.

Alla föreningar har en egen idrottskonsulent att bolla tankar och idéer med.

Här finns kontaktuppgifter till oss!

FOLKBILDNINGSGUIDE

En guide för dig som bedriver folkbildning i en förening.