Följ oss

Sidan uppdaterades: 9 december 2022

Vi på RF-SISU Gävleborg vill gärna hålla kontakten med dig som är intresserad av idrottsrörelsen. Om du följer oss i sociala medier eller prenumererar på något av våra nyhetsbrev, så får du uppdaterad information om vad som händer och har möjlighet att vara delaktig och tycka till.

I våra sociala kanaler och nyhetsbrev delar vi med oss av nyheter, tips och goda exempel från idrotten och samhället. Välkommen att följa oss – och välkommen att tycka till!

Våra förhållningsregler i sociala medier hittar du här

Facebook

Här delar vi upplevelser från spännande och intressanta projekt och aktiviteter från Gävleborgs alla hörn. Vi bygger nätverk, delar kunskap, nyheter och goda exempel från föreningsliv och samhälle.

Följ oss på Facebook

Instagram

På vår Instagramkanal får du följa våra idrottskonsulenter och övriga medarbetares vardag ute i den sörmländska idrottsrörelsen. Vi rapporterar om föreläsningar, föreningsbesök och en massa annat spännande! Här får du inspiration som du kan ta med dig in i din egen förening. På Instagram heter vi @rfsisu.gavleborg

Följ oss på Instagram

RF-SISU Gävleborgs nyhetsbrev

Vi ger ut två nyhetsbrev för dig som är intresserad av frågor kopplade till idrottsrörelsen.

Nyhetsbrev med föreningsfokus

Detta nyhetsbrev riktar sig främst till dig som är engagerad i en idrottsförening eller ett SDF i Gävleborg, men passar även bra för dig som är allmänt intresserad av idrottsrörelsens arbete i Gävleborg. Nyhetsbrevet kommer ut cirka 10 gånger per år.

Länk till anmälan för Nyhetsbrev med föreningsfokus

Nyhetsbrev Idrott & samhälle

Detta nyhetsbrev riktar sig främst till beslutsfattare, tjänstepersoner, organisationsföreträdare och andra som vill hålla sig uppdaterade om frågor kopplade till idrott, samhälle och folkhälsa. Nyhetsbrevet skickas ut 6-8 gånger per år.

Länk till anmälan för Nyhetsbrev Idrott & samhälle

Sidan publicerades: 16 november 2022