Idrottsservice Gävle-Dala AB

Sidan uppdaterades: 26 mars 2024

Att bedriva verksamhet i en förening kräver även en del administration. Syftet med Idrottsservice Gävle-Dala AB är att erbjuda idrottsföreningar och förbund ett smart alternativ. Om ni känner att ni vill ha mer tid till idrott och verksamhetsutveckling så kan Idrottsservice hjälpa er med de administrativa delarna.

Idrottsservice Gävle-Dala AB har mångårig erfarenhet och expertis inom administration och ekonomi kopplat till idrottsrörelsen. Vi kan avlasta föreningar och förbund i sysslor som känns betungande. Vissa föreningar upplever att det blir lättare att rekrytera personer till uppdrag som ordförande, kassör och sekreterare med detta upplägg. Vi kan bidra till att föreningar, förbund och dess styrelser får ökad kontroll öven verksamheten, bättre rutiner, ordning och struktur samt i många fall även en starkare ekonomi.

Skräddarsyr efter behov

Idrottsservice Gävle-Dala AB har inget vinstintresse och kan därför hålla en prisnivå som är anpassad till idrottsrörelsen. Vi kan även skräddarsy insatserna efter föreningens/förbundets storlek och behov.

Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Bokslut
  • Skattedeklaration
  • Löneadministration
  • Webbaserad redovisning i Fortnox
  • Idrottens baskontoplan och skatteregler

Läs mer om oss i vår informationsfolder Pdf, 484 kB.

Rådger vid frågor

Kontakta oss om ni har frågor. Vi kan ge tips och råd om var ni hittar svaren.

Riksidrottsförbundet har till exempel tagit fram materialet Idrottens Redovisning. Det är till för att stödja idrottsföreningen i arbetet med bokföring och upprättandet av årsbokslut eller årsredovisning.

Här kan ni läsa mer om skattefrågor

Sidan publicerades: 8 november 2022

Kontakt

Anna-Carin Andersson

Verksamhetschef Idrottsservice

070-148 37 16

Utgår från lokalkontor: Gävle