Emelie - vår nya medarbetare

Sidan uppdaterades: 30 november 2022

Mitt namn är Emelie Elfsberg, snart 30 år fyllda. Efter tio år på annan ort så känns det mer rätt än någonsin att flytta hem till Dalarna och Falun där familj och vänner finns kvar. En gång dalkulla, alltid en dalkulla. Den senaste tiden har jag huserat nere i södra Sverige, närmre bestämt i Halmstad. Där studerade jag först idrottsvetenskapligt program med inriktning på idrotts – och motionspsykologi, därefter har jag arbetat för RF-SISU Halland. Nu får jag alltså möjligheten att fortsatt vara ett stöd för idrottsföreningar i Dalarna, främst i Säter och Borlänge kommun.

Idrott är en stor del av mig, inte minst för att vara fysiskt aktiv utan även av sociala och psykosociala skäl. På senare tid har jag lämnat idrotten som aktiv och valt att vara en del av den som ledare, vilket är ett otroligt givande och utvecklande perspektiv. Senast som en ideell kraft för att utveckla och bygga upp en flickverksamhet i en anrik förening som Halmstads BK.

Det är med glädje jag ser framemot att få vara ett stöd till idrotten och föreningslivet i Dalarna framåt! Tillsammans har vi en enorm kraft att utveckla och förändra gamla strukturer för att bli en än mer inkluderande rörelse. Tillsammans för idrotten i Dalarna!

Text: Emelie Elfsberg, idrottskonsulent

Sidan publicerades: 31 mars 2022