Podcasten Här pågår föreningsidrott

Sidan uppdaterades: 14 december 2022

Här pågår föreningsidrott är en podcast med fokus på föreningsidrott. I podden träffar vi experter, förebilder, ledare, aktiva och många andra för att ge kunskap och inspiration till idrottsföreningar.

Podden vänder sig till föreningar som vill fortsätta att utvecklas så att fler barn, ungdomar och äldre vill idrotta så länge som möjligt – i en så bra verksamhet som möjligt.

Idag finns långt över 100 avsnitt. De berör ämnen som ”Ledare som lyssnar”, ”Machokulturens baksida”, ”Prestera under press”, ”Schysstare på sociala medier”, ”Från anorexi till elit” och ”Idrottsföräldraskap”.

Nya avsnitt publiceras varannan vecka under både höst- och vårterminen.

Alla avsnitt av Här pågår föreningsidrott

Podden produceras av flera olika RF-SISU distrikt gemensamt, med ledning från distriktet i Örebro. I dagsläget finns reportrar som utgår ifrån Stockholm, Småland, Västra Götaland, Örebro, Västerbotten och Jämtland-Härjedalen.

Tillsammans vill vi kunna hitta de ämnen som engagerar allra mest i landets alla klubbstugor.

Till avsnitten finns en lärgruppsplan som gör det enkelt att använda ett poddavsnitt som underlag för diskussioner i just din förening.

Lärgruppsplan Här pågår föreningsidrott Pdf, 154 kB.

Tipsa och önska

Redaktionen tar gärna emot tips och önskemål på vad du tycker kommande avsnitt ska handla om. Du kommer i kontakt med redaktionen via e-postadressen podd@rfsisu.se eller på Instagram där vi heter harpagarforeningsidrott.

Sidan publicerades: 7 december 2022