Hem / Nyheter från RF-SISU Uppland / Snart dags att söka kompensationsstöd för fjärde kvartalet

Snart dags att söka kompensationsstöd för fjärde kvartalet

Den 15 januari öppnar Riksidrottsförbundet ansökan om kompensationsstöd för idrottsföreningar gällande fjärde kvartalet 2020.

Idrottsföreningar som drabbats ekonomiskt på grund av coronapandemin kan söka kompensation för verksamhet som skett mellan 1 oktober och 31 december 2020.

Kompensationsstödet är en del av regeringens stödpaket till idrottsrörelsen med anledning av coronakrisen. Syftet med kompensationsstödet är att ge idrottsföreningar förutsättningar att överleva och fortsatt kunna bedriva idrott och evenemang. Särskilt viktigt är att värna barn- och ungdomsidrotten. 

Ansök om kompensationsstöd

Ansökan avser verksamhet under kvartal fyra, den 1 oktober - 31 december 2020. Ansökan gör du i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Ansökan är öppen 15 januari - 26 januari 2021 klockan 12:00.

Den 14 januari anordnade vi en informationsträff för föreningar om kopmensationsstödet för kvartal fyra.

Inspelningen av den träffen hittar du här

Bildspelet från träffen hittar du här

Har du frågor om kompensationsstödet? Kontakta Gustaf Andersson eller skicka ett mejl med din fråga till This is a mailto link 

På Riksidrottsförbundets webbplats hittar du mer information om kompensationsstödet och det regelverk och de riktlinjer som gäller för kvartal fyra.