Hem / Nyheter från RF-SISU Uppland / Så söker din förening kompensationsstöd för tredje kvartalet

Så här söker din förening kompensationsstöd för tredje kvartalet

Den 15 oktober öppnar Riksidrottsförbundet ansökan om kompensationsstöd för kvartal tre. För mer information om ansökningsprocessen, välkommen att delta vid något av våra webbsända informationstillfällen.

Kompensationsstödet är en del av regeringens stödpaket till idrottsrörelsen med anledning av coronakrisen. Syftet med kompensationsstödet är att ge idrottsföreningar förutsättningar att överleva och fortsatt kunna bedriva idrott och evenemang. Särskilt viktigt är att värna barn- och ungdomsidrotten. 

På Riksidrottsförbundets webbplats hittar du mer information om kompensationsstödet och det regelverk och de riktlinjer som gäller för kvartal 3.

Ansök om kompensationsstöd

Ansökan avser verksamhet under kvartal tre, den 1 juli - 30 september. Ansökan gör du i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Ansökan är öppen 15 oktober - 26 oktober klockan 12:00.

Har du frågor om kompensationsstödet? Kontakta Gustaf Andersson eller skicka ett mejl med din fråga till This is a mailto link

Webbsända informationstillfällen om ansökningsprocessen 

Vi går igenom ansökningsprocessen för kompensationsstöd. Efter genomgången finns det möjlighet att ställa frågor. Har du frågor under själva genomgången kan du ställa dem i chatten i Teams.

Anslut med Teams via den här länken

Torsdag den 22 oktober kl 10-11

Torsdag den 22 oktober kl 18-19

Här hittar du inspelningen från träffen den 12 oktober

Här hittar du Riksidrottsförbundets film Så här ansöker du om kompensationsstöd för förening