Hem / Nyheter från RF-SISU Uppland / Plats för utveckling! - ett nätverk för dig som elitsatsar

Plats för utveckling! - ett nätverk för dig som elitsatsar

Är du mellan 16 och 25 och gör en elitsatsning inom din idrott? Då är du välkommen att delta i nätverket Plats för utveckling!

Med nätverket vill RF-SISU Uppland erbjuda dig som har ambitioner att nå långt inom din idrott utbildningar som på olika sätt kan kan vara en hjälp på vägen.

Som deltagare i nätverket blir du inbjuden till tre utbildningar per år inom ämnen såsom anatomi och fysiologi, idrottspsykologi och dubbla karriärer. Du får också möjlighet att delta i ett  diskussionsforum där du tillsammans med andra deltagare i nätverket får reflektera och utbyta erfarenheter.

Att ansluta sig till nätverket innebär dock inget krav att delta på samtliga utbildningar. Du får inbjudningar till samtliga utbildningar, men du väljer själv vilka du vill delta på. 

Nätverket riktar sig i första hand till dig som aktiv, men även du som är tränare för den här målgruppen är välkommen att delta.

 

Första utbildningstillfället: Kostens betydelse för dig som idrottare

Första utbildningstillfället är onsdagen den 12 oktober kl. 18:00-20:00 på Arenahotellet i Uppsala. Om du inte har möjlighet att närvara finns också möjlighet att delta digitalt via Teams. Föreläsningen handlar om kost och hur den är en grundförutsättning för att  du som aktiv ska kunna se resultaten av din träning och må bra. Föreläsare är Christoffer Johansson från RF-SISU Uppland.