Hem / Nyheter från RF-SISU Uppland / Lämna kontrolluppgift och föreningen som arbetsgivare - webbseminarier med Skatteverket

Lämna kontrolluppgift och föreningen som arbetsgivare - webbseminarier med Skatteverket

Som förening finns många regler och bestämmelser att hålla reda på. Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbseminarier där du får lära dig mer om vad föreningen som arbetsgivare behöver tänka på samt vad som gäller kring att lämna kontrolluppgift.

Du kan delta på webbseminariet via dator, mobiltelefon eller surfplatta. Du kan sitta var du vill och du har möjlighet att ställa dina frågor via en chatt. Alla Skatteverkets webbseminarier är kostnadsfria, men du behöver anmäla dig i förväg.

Idrottsföreningen lämnar kontrolluppgift

Du som är kassör eller ansvarig i en idrottsförening kan behöva lämna kontrolluppgifter för de idrottsutövare eller övriga anställda som föreningen har betalat ut ersättning till. Detta gäller om idrottsföreningen inte är registrerad som arbetsgivare.

Anmäl dig här

13 januari klockan 14:00 - ca 15:15
Anmäl dig här

26 januari klockan 17:00 - ca 18:15
Anmäl dig här

Idrottsföreningen som arbetsgivare

Som arbetsgivare finns många regler och bestämmelser att hålla reda på och att ha arbetsgivaransvar innebär att föreningens styrelse ska ta ansvar ur ett arbetsrättsligt perspektiv. Som arbetsgivare behöver du ha kunskap kring olika typer av löner, arvoden, ersättningar och förmåner.

Anmäl dig här

17 januari klockan 17:00 - ca 18:15
Anmäl dig här

23 februari klockan 10:00 - ca 11:15
Anmäl dig här