Hem / Egna nyheter / Webbseminarier med Skatteverket

Webbseminarier med Skatteverket

Som förening finns många regler och bestämmelser att hålla reda på. Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbseminarier där du får lära dig mer om vad föreningen som arbetsgivare behöver tänka på samt vad som gäller för årets inkomstdeklaration.

Du kan delta på webbseminariet via dator, mobiltelefon eller surfplatta. Du kan sitta var du vill och du har möjlighet att ställa dina frågor via en chatt. Alla Skatteverkets webbseminarier är kostnadsfria, men du behöver anmäla dig i förväg.

Idrottsföreningen lämnar inkomstdeklaration

Inkomstdeklaration är ett årligt dokument som skickas in till Skatteverket där föreningen redovisar sina intäkter och kostnader. Deklarationstidpunkten är beroende av vilket räkenskapsår föreningen har. 

Anmäl dig här

22 oktober klockan 17:00 - 18:15 
Anmälan Idrottsföreningen lämnar inkomstdeklaration

Idrottsföreningen lämnar kontrolluppgift

Du som är kassör eller ansvarig i en idrottsförening kan behöva lämna kontrolluppgifter för de idrottsutövare eller övriga anställda som föreningen har betalat ut ersättning till. Detta gäller om idrottsföreningen inte är registrerad som arbetsgivare.

Anmäl dig här

30 november klockan 17:00 - 18:15 

Anmälan Idrottsföreningen lämnar kontrolluppgift

Idrottsföreningen som arbetsgivare

Som arbetsgivare finns många regler och bestämmelser att hålla reda på och att ha arbetsgivaransvar innebär att föreningens styrelse ska ta ansvar ur ett arbetsrättsligt perspektiv. Som arbetsgivare behöver du ha kunskap kring olika typer av löner, arvoden, ersättningar och förmåner.

Anmäl dig här

20 oktober klockan 10:00-11:15
Anmälan Idrottsföreningen som arbetsgivare

16 november klockan 17:00-18:15
Anmälan Idrottsföreningen som arbetsgivare