Hem / Folkbildning och utbildning / Sök aktuell utbildning

Aktuella kurser och föreläsningar

Idrottsrörelsens studieförbund SISU Idrottsutbildarna erbjuder folkbildning och utbilding. Här nedan ser du de kurser och föreläsningar som är planerade i RF-SISU Uppland. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först.

Kontakta RF-SISU Uppland om du har frågor om våra föreläsningar och kurser.
Mail: This is a mailto link   Telefon: 018-27 70 00 (vx)

Här hittar du vår utbildningskatalog för 2020-2021

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundutbildning för tränare - Uppsala 26/11 och ??/12 - Digitalt

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag!

Grundutbildningen bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och få möjlighet att lära och växa som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av att se och utgå ifrån hela människan, skapa en bred rörelserepertoar, forma och utveckla träningar som är anpassade för den målgrupp du leder.

Datum: 2020-11-26 Plats: Digitalt via Zoom Mer information på kurssidan
Till anmälan

Valberedningens uppdrag och roll 7/12 - digitalt för SDF

Är du en i Valberedningen eller nyss fått uppdraget? Valberedningen har en viktig roll i föreningen och oavsett om du är ny i kläderna eller varit verksam under flera år är det här kursen för dig.

Kontaktperson: Tobias Andersson eller Madeleine Andersson Datum: 2020-12-07 Plats: Digitalt via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Valberedningens uppdrag och roll - digitalt 20/1

Är du en i Valberedningen eller nyss fått uppdraget? Valberedningen har en viktig roll i föreningen och oavsett om du är ny i kläderna eller varit verksam under flera år är det här kursen för dig.

Kontaktperson: Tobias Andersson eller Madeleine Andersson Datum: 2021-01-20 Plats: Digitalt via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Introduktionsutbildning för tränare - Digital

Datum: 2021-01-23 Plats: Zoom Mer information på kurssidan
Till anmälan

Fortsättningsutbildning för tränare - Uppsala 4/2, 13/2 och 7/3 2021


Utbildningen vänder sig till dig som genomgått Grundutbildning för tränare eller annan likvärdig grundläggande tränarutbildning och leder barn, ungdomar eller vuxna i någon idrottsförening. Man får gå utbildningen från det år som man fyller 16 år (2005 eller tidigare).

Kontaktperson: Sirpa Larsson Datum: 2021-02-04 - 2021-03-07 Plats: IFU Arena, Sponsorsloungen, Uppsala Mer information på kurssidan
Till anmälan