Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök kurser och utbildningar

Sök kurser och utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundutbildning för tränare

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning. Grundutbildningen är till för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. Den ger dig en bra grund att utgå ifrån i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är det första obligatoriska steget utifrån vilket du kan välja att utvecklas vidare. Man får gå utbildningen från det år man fyller 14 år.Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2022-09-21 - 2022-10-02 Plats: Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

Värdegrund i hela föreningen - Värdegrundsambassadör - INSTÄLLD

Föreningens ögon och öron i verksamheten, det är en värdegrundsambassadörs viktiga roll.
Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2022-09-26 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Strategisk Styrelseutbildning - Inledning

I ditt uppdrag som föreningsledare behöver du verktyg och kunskap för att strategiskt och hållbart leda föreningen
Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2022-09-28 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Kassör Grundutbildning - Idrottens föreningslära

Kraven på föreningens redovisning och förvaltning har förändrats mycket de senaste åren. Vi går på denna utbildning igenom bland annat rättsläget vad det gäller idrottens skattefrågor, ansvar och organisation samt kassörens roll i föreningen.

Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2022-09-29 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Strategisk styrelseutbildning - ansvar

Vilket ansvar har jag som förtroendevald i en styrelse? Vad innebär solidariskt ansvar? Vem ansvarar för vad?
Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2022-10-04 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Utveckla tränarskapet - Tränarforum Stockholm

Kunskaper är som pusselbitar. Vissa bitar passar inte direkt utan kräver att andra bitar finns på plats. En del bitar är lätta att lägga. Andra bitar kräver mer arbete. Att dela med sig av insikter och erfarenheter som gjorts och med nyfikenhet lyssna till andras är viktigt för att utvecklas som tränare. Ett av syftena med mötesplatsen Tränarforum Stockholm är dels att ge dig som tränare fler pusselbitar, dels att hjälpa dig få dem på rätt plats. Det tror vi görs bäst tillsammans och i samtal med andra tränare. 
Datum: 2022-10-05 Plats: Allaktivitetshuset Sturegatan 10, Sundbyberg Mer information på kurssidan
Till anmälan

Lunchsamtal - Nyfiken på Antidoping

En serie med olika ämnen där vi skrapar på ytan och för ett enklare samtal för att väcka större intresse kring olika frågor.
Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2022-10-05 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Byta hemsida från IdrottOnline till....vad?

Har din förening hemsidan genom IdrottOnline? Då är det hög tid för er att starta processen med ett hemsidesbyte!

Riksidrottsförbundet har i många år erbjudit föreningar och förbund kostnadsfria hemsidor i IdrottOnline, med Episerver som publiceringssystem. Från och med den 1 januari 2023 kommer RF att behöva byta hemsidesleverantör och har inte längre möjlighet att erbjuda kostnadsfria hemsidor till föreningar och förbund. Avvecklingen gäller endast IdrottOnline hemsida, övriga administrativa delar i IdrottOnline kommer finnas kvar. Observera att föreningar måste ha bytt leverantör för hemsida senast den 31 december 2022. 

Viktigt att i tid komma igång med processen om ni är en av de föreningar som blir berörda!

 
Datum: 2022-10-11 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning. Grundutbildningen är till för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. Den ger dig en bra grund att utgå ifrån i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är det första obligatoriska steget utifrån vilket du kan välja att utvecklas vidare. Man får gå utbildningen från det år man fyller 14 år.Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2022-10-11 - 2022-10-23 Plats: Solna Mer information på kurssidan
Till anmälan

Lunchsamtal - Nyfiken på Rörelseförståelse

En serie med olika ämnen där vi skrapar på ytan och för ett enklare samtal för att väcka större intresse kring olika frågor.
Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2022-10-11 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan