Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök kurser och utbildningar

Sök kurser och utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Fortsättningsutbildning för tränare


Utbildningen genomförs helt digitalt

Fortsättningsutbildning för tränare är en fördjupande tränarutbildning som bygger vidare på Grundutbildning för tränare. Här fördjupar och konkretiserar vi ämnesfält som är viktiga för dig som tränare. Du får möjlighet att utveckla ditt eget ledarskap och hitta arbetssätt för att möta, involvera och anpassa idrottsverksamheten utifrån utövarnas fysiska, psykiska, sociala och idrottsliga förmåga. Dessutom får du ökad kunskap kring hur du lägger upp en långsiktig planering och aktivt arbetar med återhämtning och skadeförebyggande träning.

Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2021-10-11 - 2021-11-13 Plats: Digital träff via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - Administration - Grund - DIGITAL

Utbildningen körs i DIGITAL FORM i Teams! Du deltar hemifrån med din egen dator.

Detta är grundutbildningen för de administrativa delarna i IdrottOnline Klubb. På utbildningen går vi bland annat igenom medlemsregistret och LOK. Utbildningen riktar sig till dig som kommer hantera administrativa delar av IdrottOnline (ej Hemsidan, finns separat utbildning).

Kontaktperson: carina Sjölander Datum: 2021-10-27 Plats: Digitalt via Teams. Egen dator krävs Mer information på kurssidan
Till anmälan

Träna barn, ungdomar och vuxna med ADHD, autism/Asperger och andra diagnoser

Utbildningen genomförs i digital form.

Vår utbildning "Träna barn och ungdomar med ADHD, AST/ASD och andra diagnoser" vänder sig till dig som vill stärka ditt ledarskap för att kunna inkludera fler inom svensk idrott. 

Kontaktperson: Marika Holm Datum: 2021-11-03 Plats: Digital via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Strategisk Styrelseutbildning - Inledning - DIGITAL

DIGITAL MILJÖ - (egen dator, uppkopplad mot wifi och med kamera och mikrofon)

Välkommen till inledningskväll i satsningen på ”Strategiskt styrelsearbete” - hur tar vi som styrelse rätt strategiska beslut i de frågor vi arbetar med?

Vi startar med det viktiga grunddokumentet - föreningens stadgar.

Den här kvällen vänder sig till Dig som är förtroendevald, nyvald till föreningens styrelse eller till dig som varit med ett tag och vill ”damma” av kunskaper runt styrelsearbete och vad som styr vårt arbete.


Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2021-11-08 Plats: DIGITALT - Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare - DIGITAL

Utbildningen är nu fullbokad. Man kan fortfarande anmäla sig via länken och på så sätt ställa sig på reservlista.

Utbildningen genomförs helt digitalt. Egen dator krävs.

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning. Grundutbildningen är till för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. Den ger dig en bra grund att utgå ifrån i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är det första obligatoriska steget utifrån vilket du kan välja att utvecklas vidare. Man får gå utbildningen från det år man fyller 14 år

Kontaktperson: Carina Sjölander Datum: 2021-11-09 - 2021-11-20 Plats: Digitalt via Teams, egen dator krävs. Mer information på kurssidan
Till anmälan

Värdegrund i hela föreningen - Värdegrundsansvarig i styrelse, kommitté, grupp, råd

Värdegrundsansvarig, ett viktigt ansvar att ha i föreningen. 
Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2021-11-10 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att leda lärande samtal

Lärandet är en central del i utvecklingen, både för dig som individ och din organisation. Genom samtal och erfarenhetsutbyte med andra skapas goda förutsättningar att upptäcka ny kunskap, se nyanser och nya möjligheter. Kanske du till och med inspireras att utmana dina egna valda sanningar.
Kontaktperson: Bengt Svensson Datum: 2021-11-11 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Rent Spel - en föreläsningsserie i tre delar

En föreläsningsserie i tre delar där vi får kunskap i ämnet rent spel.

Rent spel är mer än att vara en schysst medspelare, att följa tävlingsregler. Det handlar också om att aktivt jobba med frågor som antidoping, antimatch-fixning, otillåten vadhållning och bryta tystnadskulturer.
Kontaktperson: Catharina Conrad Datum: 2021-11-16 - 2021-12-02 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

”Hur gör vi skillnad?” med Patrick Torneus

Att vilja våga kunna är framgångsreceptet för en hållbar idrott. Låt dig inspireras och motiveras och fyll samtidigt på din verktygslåda. 
Kontaktperson: Marika Holm Datum: 2021-11-16 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

"Stopp min kropp” med Stina Walheim

Att vilja våga kunna är framgångsreceptet för en hållbar idrott. Låt dig inspireras och motiveras och fyll samtidigt på din verktygslåda. 
Kontaktperson: Marika Holm Datum: 2021-11-17 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan