× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Egna nyheter / 2022 / Nynäshamns innebandyklubb tog hjälp av RF-SISU Stockholm för nystart efter pandemin

Nynäshamns innebandyklubb tog hjälp av RF-SISU Stockholm för nystart efter pandemin

Efter pandemin ville Nynäshamns innebandyklubb få en nystart för alla sina ledare. Helgen finansierades delvis av återstartsstödet och engagemanget bland ledarna var stort.

Helgen leddes delvis av RF-SISU Stockholm i samverkan med Stockholms Innebandyförbund och föreningen fick även hjälp genom återstartsstödet efter Corona.
– Vi på RF-SISU Stockholm höll i ett pass. Vi pratade om idrottens värdegrund och normkritiskt tänkande, där vi använde oss av normbollen som är kortlek med olika frågor som man lyfter in i samtalen. Det skapar ofta bra och givande diskussioner, säger Stina Gällroos, idrottskonsulent för innebandy på RF-SISU Stockholm.

nynäshamn innebandy2.jpg

Helgen handlade mycket om vilka vägar föreningen ska ta för att utvecklas i framtiden och andra viktiga gemensamma frågor för hela föreningen. Från aktiva till ledare och förtroendevalda.
– Det var en stor uppslutning och ett enormt engagemang bland ledarna som var i alla åldrar. Alla lag i föreningen representerande. Det är fantastiskt kul att få vara ute och se en sådan verkstad som i slutändan kommer utveckla föreningen som de kommer ha stor nytta av i framtiden, säger Stina.

Vill er förening samverka med oss, läs mer här.