Hem / Egna nyheter / 2021 / Sommaraktiviteter lockade många i områden där idrottsrörelsen ska växa

Sommaraktiviteter lockade många i områden där idrottsrörelsen ska växa

Huddinge AIS arrangerade för första gången friidrottsskola i Vårby, Anima IF hade sommarläger i brasiliansk jujutsu i Fittja. Farsta Sportscamp lockade 700 deltagare. Nedan ser ni ett axplock av sommarens camper som RF-SISU Stockholm stöttat.

Som Uniteds sommarcamp på Knutby BP pågick under sju veckor. Över 350 deltagande barn, ungdomar och ledare hade en underbar sommar med massor av skratt och glädje, blandat med härlig fotbollsträning.

somunited.jpg

Huddinge AIS arrangerade friidrottsskola i Flemingsberg och Vårby Gård för sammanlagt 300 barn. Det var första gången det arrangerades friidrottsskola i Vårby. 

varby1.jpg

Ledarutbildning inför Huddinge AIS friidrottsskola. 

HuddingeAIS.jpg
Farsta Sportcamp arrangerades i slutet av sommaren och lockade över 700 barn och ungdomar.

farsta2.jpgledarefarsta.jpgfarsta1.jpg

Spear IF hade Sportstruck i norra Botkyrka i juni i tre veckor med en vecka i Hallunda/Norsborg, en vecka i Fittja och en vecka i Storvreten.
Verksamheten erbjöd fotboll, basket, innebandy, boxning, badminton, tennis, vattenlek, ansiktsmålning, pyssel och sällskapspel.

sportstruck3.jpg

sportstruck2.jpg

Anima IF arrangerade Sommarläger i Fittja. Brasiliansk jujutsu där barn fick prova på med dräkter som föreningar lånade ut under tre dagar. Verksamheten hölls runt Fittja IP

anima1.jpganima2.jpg

Läs mer om vårt "Arbete i områden där idrottsrörelsen ska växa" här.

Läs mer: RF-SISU Stockholm stöttar lokala idrottscamper i sommar