Hem / Egna nyheter / 2020 / Ansök om kompensationsstöd för fjärde kvartalet

Ansök om kompensationsstöd för fjärde kvartalet

Ansökningsperioden för kompensationsstöd för det fjärde kvartalet 2020 är öppen från 15 januari till 26 januari. Stödet gäller ekonomiska förluster på grund av Corona. Vi på RF-SISU Stockholm erbjuder två informationsträffar angående detta.

Under hösten 2020 beslutade regeringen om ett stödpaket på 1 miljard kronor för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. Riksidrottsförbundet har uppdraget att fördela stödet. Syftet med kompensationsstödet är att ge föreningar förutsättningar att överleva och fortsatt kunna bedriva idrott och evenemang. Barn- och ungdomsidrotten är särskilt prioriterad.

Ansökningsperioden för det fjärde kvartalet 2020 är öppen från 15 januari till 26 januari kl 12.00. Stödet gäller ekonomiska förluster på grund av corona.

Riksidrottsförbundets webbsida om kompensationsstödet hittar ni all info som behövs för att kunna ansöka. Där finns bland annat frågor och svar och en instruktionsfilm om hur ansökan går till.

Utöver informationen som går att läsa på Riksidrottsförbundets hemsida erbjuder vi även två informationsträffar där vi går igenom ramarna för kompensationsstödet.

✔️Här hittar du länken till första informationstillfället fredag den 15 januari kl 10.00.

✔️Här hittar du länken till andra informationstillfället tisdag den 19 januari kl 18.00.

Kontakta er idrottskonsulent hos oss på RF-SISU Stockholm om ni behöver hjälp med ansökan.