× Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
    Hem / Kontakt / Fotboll

Idrottskonsulenter fotboll

Robert Frinell

Robban100.jpg

Zoner: Järfälla/Upplands-Bro, Österåker/Vaxholm, Stockholm syd B, Sollentuna/Upplands Väsby, Vallentuna och Nacka/Tyresö.

010-45 90 314
This is a mailto link

Mats Lundholm

Mats100.jpg

Zoner: Danderyd, Stockholm Staden/Lidingö, Solna/Sundbyberg, Täby, Nynäshamn/Haninge och Botkyrka/Salem

0761281861
This is a mailto link

"Kärnverksamheten måste alltid vara idrottsaktiviteten, allt annat är egentligen stödfunktioner. Det finns mycket bra stöd som idrottsföreningarna kan få som jag brinner för att berätta. Vi ska skapa förutsättningar för föreningarna för att verksamheten ska må bra."

Mikael Norberg

Zoner: Stockholm Väst, Ekerö, Stockholm Väst, Stockholm Staden, Stockholm Syd A, Huddinge och Värmdö

086274029
This is a mailto link

"Jag brinner för att utveckla föreningens organisation och ledarskap. Detta genom att erbjuda bästa möjliga utbildningsprogram utifrån den enskilda föreningens behov och önskemål. Detta i syfte att föreningens aktiva ska ha det så roligt och utvecklande som möjligt i sitt idrottsutövande."

Jennifer Zetterberg (Föräldraledig)

Jennifernyasidans.jpg

08-627 40 61
072-534 90 81
This is a mailto link

"Jag brinner för att möta och lära känna människor i föreningar, där vi tillsammans kan göra skillnad, på riktigt. Att få vara en del av idrottsrörelsen och bidra till en sund miljö där alla får må bra, ha roligt och utvecklas ger mig energi. Det roligaste jag vet är att se glada och hoppfulla barn och ungdomar där ute i föreningarna, då vet jag att vi lyckats bedriva en bra idrottslig verksamhet!".