Hem / Kontakt / Fotboll

Idrottskonsulenter fotboll

Thomas Björkman

Zoner: Järfälla/Upplands-Bro, Österåker/Vaxholm, Stockholm syd B och Nacka/Tyresö

086274624
This is a mailto link

"Det bästa med mitt jobb är att uppleva den glädje som finns i föreningslivet och att genom mitt arbete bidra och göra skillnad för en förening och inspirera andra till utveckling"

Catharina Conrad

Zoner: Sollentuna/Upplands-Väsby, Vallentuna/Täby, Huddinge och Solna/Sundbyberg

086274060
This is a mailto link

"Jag brinner för att vara ett stöd till föreningarna när de jobbar strategiskt med sin organisationsutveckling, om det så är med planering, utbildning eller att leda en process.  Att ha möjlighet att bidra i det utvecklingsarbetet och se resultaten av det arbetet på kort och lång sikt är en drivkraft och väldigt förmånligt"

Mats Lundholm

 

Zoner: Danderyd, Stockholm Staden/Lidingö, Nynäshamn/Haninge och Botkyrka/Salem

0761281861
This is a mailto link

"Kärnverksamheten måste alltid vara idrottsaktiviteten, allt annat är egentligen stödfunktioner. Det finns mycket bra stöd som idrottsföreningarna kan få som jag brinner för att berätta. Vi ska skapa förutsättningar för föreningarna för att verksamheten ska må bra."

Mikael Norberg

Zoner: Stockholm Väst, Ekerö, Stockholm Väst, Stockholm Staden, Stockholm Syd A och Värmdö

086274029
This is a mailto link

"Jag brinner för att utveckla föreningens organisation och ledarskap. Detta genom att erbjuda bästa möjliga utbildningsprogram utifrån den enskilda föreningens behov och önskemål. Detta i syfte att föreningens aktiva ska ha det så roligt och utvecklande som möjligt i sitt idrottsutövande."