Hem / Utbildning/folkbildning / Våra utbildningar / Norrbottens Idrottsforum

Inbjudan till Norrbottens Idrottsforum

Du är inbjuden till Norrbottens Idrottsforum, lördagen den 15 oktober i Luleå. Vi inleder med en inspirerande och peppande stund med rallystjärnan Tina Thörner. Därefter väljer du mellan fyra olika spår. Målgruppen är både nya och mer erfarna tränare samt föreningsledare, alltså du som är engagerad i föreningen på annat sätt än som tränare.

Idrottsforum är en dag där vi samlas, inspireras och lär oss nya saker tillsammans. Kom själv, eller allra helst tillsammans med andra från din förening. Då får ni en gemensam kunskapsbas att stå på. Det underlättar om ni vill omsätta era nya kunskaper och idéer på hemmaplan. Utbytet med ledare från andra föreningar och idrotter brukar vara uppskattat.

Tina Thörner_IMGP8962-ny-min-scaled_560px_bred.jpg

Rally-Tina inleder med inspiration och pepp

Vi låter Tina Thörner, en av Sveriges största motorsportprofiler, inleda Idrottsforum och boosta dig med energi, feelgood och framtidstro. Tina har vunnit tre VM-guld och varit på pallen i Dakarrallyt. Hon blev historisk när hon ingick i det första mixade team att vinna världscupen i rallyraid.

Alla Idrottsforumdeltagare får också ta del av ett pass om trygg idrott innan vi skiljs åt och går ut i de olika spåren.

Vilket spår passar dig?

Åldersanpassad träning för åldern 11-14 år

Utbildning för dig som tränar barn i åldern 11-14 år och vill lära dig att välja rätt träningsmetod och träningsform vid rätt tidpunkt i barnens utveckling.

Kursinnehåll och anmälan

Introduktionsutbildning för tränare

Passar både nya och erfarna tränare i en idrottsförening, men är särskilt anpassad till dig som är hjälptränare eller inte har varit tränare så länge. Den här utbildningen kan du med fördel gå tillsammans med hela ditt tränarteam.

Kursinnehåll och anmälan

Introduktionsutbildning för föreningsledare

För dig som är engagerad, eller står i startgroparna att bli engagerad i föreningen på annat sätt än att vara tränare. Kanske ingår du i styrelsen, en arbetsgrupp eller så hjälper du till i föreningen på annat sätt, exempelvis genom att se till att kioskverksamheten rullar på. Störst utbyte av kursen får du om ni är flera som går den tillsammans.

Kursinnehåll och anmälan

SDF-konferens

Den årliga mötesplatsen för dig som är styrelseledamot eller anställd i ett specialidrottsdistriktsförbund (SDF) med verksamhet i Norrbotten där vi lyfter aktuella frågor för idrottsrörelsen i Norrbotten.

Konferensinnehåll och anmälan