Hem / Utbildning/folkbildning / Stöd, verktyg och utbildningswebbar

Stöd, verktyg och utbildningswebbar

Det är spännande att utveckla människor och organisationer. Men det är inte alltid så lätt att veta hur man gör det på bästa sätt. Ta stöd av våra utbildningsmaterial, pedagogiska metoder och verktyg. Upptäck hur roligt och givande det är att söka ny kunskap och hitta vägar att utvecklas tillsammans.

RF-SISU Norrbottens idrottskonsulenter guidar

RF-SISU Norrbotten har idrottskonsulenter vars främsta uppgift är att stötta och guida dig och din förening att hitta sätt att lära som passar ert behov. De guidar er gärna bland utbildningsmaterial, pedagogiska metoder och verktyg.

Kontakta våra idrottskonsulenter om du vill boka ett föreningsbesök, starta en utbildning eller bara få tips och råd.

Verktyg och stöd på SISU Idrottsutbildarnas webb

SISU Idrottsutbildarnas webb är en pedagogisk guldgruva att ösa ur, oavsett vilken roll du har i idrottsrörelsen. Vi lovar att du kommer att hitta intressanta och inspirerande material, stöd och verktyg som hjälper dig att utveckla dig själv, din förenings verksamhet eller föreningens medlemmar. Här hittar också lärgruppsledare, utbildare och processledare stöd till sitt uppdrag. 

Till verktyg och stöd på sisuidrottsutbildarna.se

Utbildningswebbar

Till flera av SISU Idrottsutbildarnas och idrottsrörelsens utbildningar ingår digitala utbildningsplattformar, så kallade utbildningswebbar.

Du hittar en sammanställning över aktuella utbildningswebbar på SISU Idrottsutbildarnas webb.

Till utbildningswebbarna på sisuidrottsutbildarna.se

Utbildningsmaterial hos SISU Förlag

SISU Förlag producerar tillhandahåller utbildningsmaterial i tryckt och digital form. På SISU Förlags webbplats finns mängder av böcker och inspiration.