Hem / Utbildning/folkbildning / Sök utbildning

Sök aktuella utbildningar

Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av kurser och föreläsningar. Här nedan ser du utbildningar som är planerade i RF-SISU Norrbotten. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tiden är de som visas först.

Tips när du söker efter utbildningar:

  • I kolumnen till höger hittar du digitala utbildningar i andra RF-SISU distrikt som du kan anmäla dig till.
  • Under "aktuellt" i kolumnen till höger hittar du, förutom RF-SISU Norrbottens egna arrangemang, även utbildningar och träffar i andra organisationer som vi tror är till nytta för idrottsföreningar och förbund

Avstå från att välja kommun i sökmotorn nedan för att fånga upp våra digitala utbildningar.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Mogadishu till Luleå - en 11200 km lång livsresa

Digital inspirationsföreläsning på temat integration. Mohamed Ahmeds liv började i Mogadishu, Somalia. Idag bor han 11 200 km norrut, i Sverige, lever med två kulturer och spelar bandy i det Somaliska landslaget.

Kontaktperson: Åsa Christensen och Mohamed Ahmed Datum: 2020-11-03 Plats: Digital föreläsning Mer information på kurssidan
Till anmälan

Norrbotten - en evenemangsregion att räkna med

En träff med input och samtal om värdet av regionala, nationella och internationella evenemang – för dig som arbetar med evenemang och besöksnäring ur ett strategiskt perspektiv.

Kontaktperson: Åsa Christensen Datum: 2020-11-04 Plats: Boden Mer information på kurssidan
Till anmälan

Newcomer, Digitalt

Utbildning för unga ledare. Du som redan är ledare eller vill bli ledare. Rekommenderad ålder 12-18 år.

Kontaktperson: Linda Karlsson Datum: 2020-11-07 Plats: Digital utbildning Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare, 100% distans

Grundutbildning för tränare ger dig en god grund att stå på i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är för alla tränare oavsett idrott och om du tränar barn, ungdom eller vuxna. Fyra digitala träffar varvas med egna studier via webb och hemuppgifter. Träffarna genomförs digitalt.

Kontaktperson: Åsa Christensen Datum: 2020-11-09 - 2020-12-08 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan

Introduktionsutbildning för föreningsledare

Denna introduktionsutbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande och viktigt uppdrag.
Kontaktperson: Sara Lindfors, Petra Mörtsjö Datum: 2020-11-24 - 2020-11-25 Plats: Digital träff Mer information på kurssidan
Till anmälan

Motivera ideella - en framtidsspaning, digital föreläsning

Välkomna att spana in i framtiden tillsammans med RF-SISU Norrbotten. Under föreläsningen tittar vi på de trender som påverkar ideellt engagemang och vad aktuell forskning säger. Att spana in i framtiden är kanske din och din förenings bästa investering någonsin.
Kontaktperson: Petra Mörtsjö Datum: 2020-12-02 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan