Hem / Om RF-SISU Norrbotten / Följ oss

Följ oss

RF-SISU Norrbotten går att följa i sociala medier och på webben. Vi skickar också ut ett nyhetsbrev cirka tio gånger per år. 

Hemsida rfsisu.se/norrbotten

Här på vår hemsida kan du bland annat läsa om vår verksamhet, söka utbildningar, ta del av våra nyheter och hitta kontaktuppgifter till våra medarbetare och styrelse.

Sociala medier

Facebook

Genom att följa vår Facebook-sida missar du inga nyheter från oss. Här tar du bland annat del av viktig information, tips från vårt kursutbud, aktuella nyheter och intressanta artiklar. På Facebook heter vi @rfsisu.norrbotten

Följ oss på Facebook

Instagram

På vår Instagram får du följa våra idrottskonsulenters vardag ute i den norrbottniska idrottsrörelsen. Idrottskonsulenterna rapporterar om föreläsningar, föreningsbesök och en massa annat spännande! Här får du inspiration som du kan ta med dig in i din egen förening. På Instagram heter vi @rfsisu.norrbotten

Följ oss på Instagram

Youtube

RF-SISU Norrbottens har en egen Youtube-kanal. Titta gärna in där. 

RF-SISU Norrbottens nyhetsbrev

Vi ger ut ett nyhetsbrev som riktar sig  till dig som är engagerad i en idrottsförening eller ett SDF med verksamhet i Norrbotten. Nyhetsbrevet kommer ut cirka 10 gånger per år.

Anmäl dig till nyhetsbrevet via denna länk. 

 PS: Använd gärna #rfsisunorrbotten om du vill dela med dig av något inom idrottsrörelsen.