Stöd att söka till anläggningar och idrottsmiljöer

Vill din förening skapa nya och eller bättre aktivitetsytor och idrottsmiljöer som är tillgängliga och välkomnande för alla? Då kan ni söka RF:s anläggnings- och idrottsmiljöstöd. Ansökan senast den 26 september 2022.

Sidan uppdaterades: 11 december 2022

Från och med i höst inför RF-SISU Norrbotten fasta ansökningsdatum för RF:s anläggnings- och idrottsmiljöstöd. Fram till årsskiftet kommer det att finnas ett ansökningsdatum, senast den 26 september.

– Vi vill göra det enklare och tydligare för idrottsföreningen. Vår ambition är våra beslutsmöten ska ligga i nära anslutning till ansökningsdatumet. Vi vill kunna lämna besked inom rimlig tid, säger Daniel Nilsson, idrottskonsulent och handläggare för ekonomiska stöd.

Anläggningsstödet är uppdelat i flera olika delar; stöd till idrottsytor, energi- och miljöprojekt, renoveringsprojekt, säkerhetsprojekt och stöd till utrustning för parasport.

– Stödet söks i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. För att undvika förseningar är det viktigt att ansökan är komplett vid inlämnandet. Kontakta oss gärna i ansökningsfasen om ni är osäker, tipsar Daniel om.

Projektstöd: anläggningar och idrottsmiljöer

Sidan publicerades: 19 juni 2022

Kontakt

Daniel Nilsson

Idrottskonsulent

070-350 75 29

Ekonomiska stöd
Anläggningsfrågor

Kontakt

Jakob Boudin

Verksamhetschef

070-686 83 66

Ansvarig för verksamhetsområde Idrott
Sakkunnig barn- och ungdomsidrott
SDF-frågor