Hem / Egna nyheter / Stöd att söka till anläggningar och idrottsmiljöer

Stöd att söka till anläggningar och idrottsmiljöer

Vill din förening skapa nya och eller bättre aktivitetsytor och idrottsmiljöer som är tillgängliga och välkomnande för alla? Då kan ni söka RF:s anläggnings- och idrottsmiljöstöd. Ansökan senast den 26 september 2022.

Från och med i höst inför RF-SISU Norrbotten fasta ansökningsdatum för RF:s anläggnings- och idrottsmiljöstöd. Fram till årsskiftet kommer det att finnas ett ansökningsdatum, senast den 26 september.

– Vi vill göra det enklare och tydligare för idrottsföreningen. Vår ambition är våra beslutsmöten ska ligga i nära anslutning till ansökningsdatumet. Vi vill kunna lämna besked inom rimlig tid, säger Daniel Nilsson, idrottskonsulent och handläggare för ekonomiska stöd.

Anläggningsstödet är uppdelat i flera olika delar; stöd till idrottsytor, energi- och miljöprojekt, renoveringsprojekt, säkerhetsprojekt och stöd till utrustning för parasport.

– Stödet söks i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. För att undvika förseningar är det viktigt att ansökan är komplett vid inlämnandet. Kontakta oss gärna i ansökningsfasen om ni är osäker, tipsar Daniel om.

Projektstöd: anläggningar och idrottsmiljöer