Hem / Egna nyheter / SM-veckan Boden/Luleå närmar sig

SM-veckan Boden/Luleå närmar sig

Den 25–31 mars arrangeras SM-veckan vinter i Luleå och Boden med ett 20-tal idrotter på programmet. Nu är det klart vilka dagar idrotterna tävlar. Köp SM-mössan som ger dig fri entré till alla tävlingar.

Snart är den stora idrottsfesten här! Den 25-31 mars ska mästare koras i ett 20-tal idrotter då Boden och Luleå står värd för SM-veckan vintern.

På SM-veckans egen webb hittar du idrotter, dagsprogram och mycket annat. 

SM-mössan ger fri entré till alla tävlingar

Köp SM-mössan så får du fritt inträde och möjlighet att uppleva toppidrott och avgörande ögonblick under SM-veckan vinter. Mössan kostar bara 299 kr och överskottet går tillbaka till föreningslivet.

Här kan du köpa SM-mössan

SM-veckan sökter volontärer

SM-veckan söker engagerade, positiva och serviceinriktade volontärer som vill förstärka  SM-teamet. Som volontär är din huvuduppgift att bidra till ett gott värdskap och ge fantastisk service till alla deltagande idrottare, besökare och invånare under SM-veckan. Du blir en viktig kugge i ett stort maskineri och en viktig ambassadör både för våra städer och för evenemanget SM-veckan. Vi hoppas att du vill bidra när vi välkomnar Sverige till ett proffsigt evenemang och två stolta värdstäder, Boden och Luleå.

På SM-veckans webb du läsa mer och volontärskapet och göra en intresseanmälan

Information för arrangörsföreningar

På SM-veckans webb finns information samlad för dig som är arrangör av en SM-tävling som ingår i SM-veckan. Här hittar du bland annat information om utbildningar som RF-SISU Norrbotten erbjuder för arrangörsföreningar och funktionärer.

Till arrangörsinformation på SM-veckans webb 

Om SM-veckan

SM-veckan genomförs varje år på olika orter i Sverige, vinter respektive sommar. SM-veckan är öppen för Riksidrottsförbundets medlemmar, 72 specialidrottsförbund, vilka representerar upp emot 250 idrotter. SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet i samarbete med berörda specialidrottsförbund och värdstaden. Sveriges Television är sändande bolag.

Länk till dagsprogrammet på SM-veckans webb