Hem / Egna nyheter / Nya roller och kontaktpersoner på RF-SISU Norrbotten

Nya roller och kontaktpersoner på RF-SISU Norrbotten

Samma människor, men förändrade roller och arbetsuppgifter. Avslutade projekt, föräldra- och tjänstledighet har lett till en förnyad laguppställning. Förändringen innebär också att vissa idrottsföreningar har fått en ny kontaktperson för utbildning.

Uppdaterad lista över kontaktpersoner för idrottsföreningarna

Alla idrottsföreningar har en egen idrottskonsulent på RF-SISU Norrbotten att bolla tankar och idéer med. Konsulenterna ger stöd och kraft till utveckling, inte minst genom behovsanpassat stöd till olika utbildningsinsatser och föreningsutveckling.
Men vem ska just din idrottsförening kontakta? Från årsskiftet har många idrottsföreningar fått en ny kontaktperson. Du hittar hela listan här.

Idrottskonsulenter i nya roller

Daniel Nilsson ska att jobba med anläggningsfrågor och handläggning av de ekonomiska stöd som riktar sig till idrottsföreningarna. Michael Fleuron som tidigare haft frågorna på sitt bord är tjänstledig och återfinns på Norrbottens Fotbollförbunds kansli.

Krister Andersson har uppgiften att stödja idrottsföreningar i Överkalix, Pajala och Övertorneå (alla idrotter) i utbildningsfrågor. Han kommer också att stärka upp arbetet med Rörelsesatsningen i skolan, tillsammans med Jonas Näslund som är samordnare för satsningen.

Pernilla Jonsson är kontakt för idrottsföreningar i Boden och Haparanda (alla idrotter) i utbildningsfrågor. Hon ansvarar också för inkluderingsfrågor.

Vår medarbetare Stina har bytt namn

Efter sommarens bröllop har vår idrottskonsulent Stina bytt namn från Klasson till Älverud. För tillfället är hon föräldraledig och beräknas vara tillbaka i vår.