Hem / Egna nyheter / Haparandas idrottsföreningar bjuds in till Idrottens dag

Haparandas idrottsföreningar bjuds in till Idrottens dag

Fredag 25 september arrangeras Idrottens dag för skolor i Haparanda och din förening är inbjuden att hålla i aktiviteter för barnen. Delta i vår infoträff den 1 juni så får du veta mer om konceptet som ska få barn i rörelse.

Idrottens dag i Hapranda ska bli en manifestation för alla barns rätt till idrott och hälsa. Du och din förening är inbjuden att vara med och anordna prova-på-aktiviteter. Ni bidrar med rörelseglädje och kunskap om er idrott och underlättar för barnen att hitta en rolig aktivitet som de vill fortsätta med. Ett perfekt tillfälle att visa upp vilka möjligheter som finns i er förening.

Här kan du läsa mer om Idrottens dag i Haparanda.

Inbjudan till digital infoträff inför Idrottens dag

Måndag den 1 juni, kl 18.30-20.30 bjuder RF-SISU Norrbotten in nyfikna föreningar till en infoträff där vi berättar om planerna för Idrottens dag och du och din förening får möjlighet att ställa frågor. Vi hoppas så klart att många av ortens idrottsföreningar ser Idrottens dag som en fantastisk möjlighet att nå ut till barnen. Vi kan tillsammans se till att bjuda på en inspirerande, modern och välkomnande Idrottens dag för skolbarnen i Haparanda.

Anmäl dig senast den 25 maj

Vi vill ha din anmälan senast den 25 maj. Länk till anmälan.

Mer information

Frågor besvaras av RF-SISU Norrbottens idrottskonsulent AnnaCarin Karlsson, som kommer att vara föreningarnas kontaktperson inför Idrottens dag i Haparanda.