Hem / Egna nyheter / Intressanta temasamtal vid lunchtid

Intressanta temasamtal vid lunchtid

Under december är du inbjuden till digitala idrottscaféer. Sex träffar i samband med lunch där vi samtalar och diskuterar olika teman. Du kopplar upp dig digitalt där du befinner dig. Allt är kostnadsfritt, men anmälan krävs.

Digitala idrottscaféer med sex olika teman

Tränare, förälder, aktiv - oavsett din roll i idrottsrörelsen är du välkommen att delta i våra digitala idrottscaféer. Det är gratis att vara med, men vi vill att du anmäler dig. Välj bland sex olika teman:

Idrott i coronatid, tisdag 1 dec, kl. 12:00-12:30 

Digitalt idrottscafé där vi tillsammans för samtal, byter erfarenheter och tar upp goda exempel på hur föreningar anpassat sin verksamhet utifrån rådande pandemi. Vi kommer att beröra hur idrottsföreningar bedriver ungdomsidrott, nya verksamhetsformer, kommunikationsformer och digitala verktyg.

Anmäl dig här

Snacka om doping, torsdag 3 dec, kl. 12:00-12:45

Digitalt idrottscafé med prat och fakta om doping. Du kan ställa frågor om till exempel dopingtester, risker med doping och få fakta om det antidopingarbete som bedrivs.

Anmäl dig här

Unga ledare, tisdag 8 dec, kl. 12:00-12:30

Digitalt idrottscafé med tips och erfarenhetsutbyte kring ämnet unga ledare inom idrotten. Vi samtalar om hur föreningen skapar engagemang och får unga att vilja vara ledare. Du får också ett smakprov från vår utbildning, Newcomer, som vänder sig till unga ledare.

Anmäl dig här

Motivera ideella, torsdag 10 dec, kl. 12:00-12:30

Digitalt idrottscafé där vi tillsammans för samtal om de trender som påverkar ideellt engagemang och vad aktuell forskning säger.

Anmäl dig här

Idrott för äldre, tisdag 15 dec, kl.12:00-12:30

Digitalt idrottscafé där vi tillsammans för samtal om hur föreningarna kan utveckla verksamheten så att fler äldre kan träna i föreningen.

Anmäl dig här


Trygg idrott, torsdag 17 dec, kl.12:00-12:45

Digitalt idrottscafé där vi tillsammans för samtal om trygga idrottsmiljöer och barnkonventionen.
Som pratstartare kommer vi använda oss av filmklipp från UR:s programserie Idrottens himmel och helvete.

Anmäl dig här