Hem / Egna nyheter / Inbjudan till SDF-konferens

Inbjudan till SDF-konferens

RF-SISU Norrbotten bjuder in specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet till en digital SDF-konferens den 29 april. På agendan finns diskussioner om coronapandemins påverkan och det stundande Riksidrottsmötet i maj.

En till två gånger per år bjuder RF-SISU Norrbotten in specialidrottsdistriktsförbunden till konferens. SDF-konferensen är en mötesplats där vi informerar och samråder kring aktuella frågor för idrottsrörelsen. Denna gång genomförs SDF-konferensen digitalt. Vi ser gärna att samtliga SDF deltar.

Tänk på att närvaro vid SDF-konferensen är ett av kriterierna för full utdelning av det årliga SDF-bidraget (läs kriterierna för SDF-bidraget här). Som representant räknas förtroendevald styrelseledamot eller kanslipersonal.

Datum: 29 april 2021 (OBS! Nytt datum!)

Tid: 19:00-21:00

Plats: Digitalt via Teams eller Zoom.

Innehåll:

  • Kort tillbakablick på år 2020, med fokus på coronapandemins påverkan på idrottsrörelsen i Norrbotten.
  • Diskussioner kring coronapandeim och den kommande återstarten efter pandemin. Hur mår din idrott och hur ser ni på framtiden?
  • Vad händer på Riksidrottsmötet den 29-30 maj? Vi går igenom några av de motioner som inkommit till RIM.

Målgrupp:

I första hand styrelserepresentanter i SDF med verksamhet i Norrbotten, men om SDF:ets sstyrelserepresentanter inte kan närvara så finns möjlighet att anmäla anställda.

Kostnad

Kostnadsfritt.

Anmälan:

Anmälan görs senast den 25 april i denna länk.