Hem / Vi arbetar med / Starka förbund och föreningar

Starka förbund och föreningar

Genom folkbildningens verksamhetsformer utvecklar vi idrottsföreningar och specialdistriktsförbund. Ni kan alltid vända er till oss för stöd i utvecklings- och utbildningsfrågor. Vi arbetar med utveckling genom folkbildning och våra insatser utgår från era behov. 

Riksidrottsförbundet har totalt 72 anslutna idrotter och i Halland finns 67 representerade i form av specialdistriktsförbund (SDF), som exempelvis Hallands Fotbollförbund, som i sin tur organiserar länets fotbollsföreningar. RF-SISU Hallands uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda länets  drottsföreningar och SDF. Vi samverkar med idrottsrörelsen genom folkbildning, driver regionala satsningar och fördelar nationella stöd och insatser, som Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildaras regionala organisation.

Här kan ni läsa mer om vårt stöd till föreningar

Här kan ni läsa mer om vårt stöd till specialdistriktsförbund (SDF)

Vill ni veta veta mer? Kontakta i så fall er idrottskonsulent. För att få veta vem som är just er idrottskonsulent kan du kontakta oss på 035-177400. Telefonen är bemannad 09-12 samt 13-16. Det går också bra att mejla till This is a mailto link så hjälper vi er att hitta rätt.