Hem / Om oss / Följ oss

Häng med på resan mot framtidens idrott

Vi vill hänga emed på er resa och få inspiration och inspel. Kanske kan vi stötta er med tips och nyheter från idrottsrörelsen i Halland? Följ oss och starta dialogen! Vi finns i olika kanaler och heter RF-SISU Halland överallt.

Facebook och Instagram

RF-SISU Halland finns på facebook och Instagram. Följ oss på facebook för att se vad vi har på gång och hitta länkarna som tar dig direkt till våra senaste nyheter och satsningar. På vårt Instagramkonto möter du föreningar som samverkar med oss och får goda exempel från all den verksamhet och de goda insatser som görs för idrotten varje dag i Halland. 

Samverka med oss

RF-SISU Halland samverkar brett med föreningar, förbund, kommuner, region, län och andra samhällsaktörer. Här kan ni läsa mer om samverkan med oss.  
Är ni som förbund elkler förening intresserade av Samsynsarbetet i Halland? Här hittar ni mer information om Samsyn och en banner att ladda ner till er hemsida. 
Använd gärna våra logotyper för att visa att ni samverkar med oss. De finns att ladda ner här på sidan, notera att de inte får ändras färg, eller formmässigt. Använd gärna också våra banners som även de finns som filer under kontaktuppgifterna här på sidan. 

Ladda ner en banner här 👇

Häng med genom vårt nyhetsbrev 

Fem gånger om året skickar vi nyhetsbrev där vi tipsar om utbildningar, satsningar och nyheter från den halländska idrottsrörelsen. I våra nyhetsbrev får ni tips och idéer som ni kan använda i er förening. 

Här anmäler du dig till nyhetsbrevet

Nedslag i halländsk idrott

Varje dag bedrivs fantastisk erksamhet i länets idrottsföreningar, som inkluderar och engagerar .Vi vill visa upp och berätta historierna från vår fantastiska halländska idrottsrörelse med såväl utmaningar och möjligheter, som all den goda verksamhet som bedrivs i länet. Ta gärna kontakt med oss och berätta om er verksamhet och det ni vill tipsa andra om! 

Här hittar du nyheter från RF-SISU Halland

Frågor om kommunikation

Behöver du pressbilder, loggor, eller har andra frågor om vår verksamhet? Kontakta vår kommunikatör/idrottskonsulent Hanna Sjöberg så hjälper hon dig, eller slussar vidare till rätt person. Vet du redan vem du söker? Här hittar du kontaktuppgifter till personal och förtroendevalda.