Hem / Egna nyheter / Satsa på styrelseuppdrag 2020

Satsa på styrelseuppdrag 2020

Den 28 mars är det dags för årsstämma för Hallands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna (från årsskiftet RF-SISU Halland). Valberedningens arbete är redan i full gång med att säkra kandidater till viktiga förtroendeposter.

Under Idrottsforum fanns Frida Lager, Jarl Kristenson och Ulf Andersson på plats för att leta kandidater till styrelsen för RF-SISU Halland. Ett viktigt och roligt uppdrag menar Frida Lager, som utöver valberedningsuppdraget är engagerad i Hallands Fotbollförbunds styrelse.

− Styrelsearbete är roligt. Du träffar många nya människor och får chansen att utveckla dig själv och andra, säger Frida.

Här kan ni läsa valberedningens hälsning

Ulf och Jarl har båda gedigen föreningsbakgrund och ser valberedningens arbete som centralt för en organisations utveckling och framtid.

− En stor del av vårt uppdrag är att nätverka, att hitta personer som kan komma in med ny energi, säger Ulf Andersson som hoppas att det finns yngre personer ute i idrottshalland som vill ta sig an rollen som organisationsledare i våra idrottsföreningar och förbund.

− Det behövs, konstaterar han.

Intresserad av att engagera dig i halländsk idrott och ha en roll i vår styrelse? Här hittar du mer information om årsmötet och valberedningens arbete.