Hem / Egna nyheter / Nu är tid för föreningsutveckling

Nu är tid för föreningsutveckling

Behöver strategierna för ledarförsörjning ses över? Skulle styrelsearbetet behöva utvecklas? Eller ser ni att det finns kunskapsluckor kring kost och träningslära?

Nu, när träningarna tillfälligt har ställts in, nu när ni inte kan träna taktiska rörelser på fotbollsplanen, köra tuffa mjölksyrapass i kanoten eller öva på det nya konståkningsprogrammet på isen. Nu har ni som lag och förening chansen att tillsammans verkligen få kraft till det där utvecklingsarbetet ni kanske tänkt på men inte riktigt hittat tid till när vardagen bara rullat på.

Det är viktigt att vi fortsätter mötas och utvecklas, men just nu måste det ske under lite andra former än normalt.  De närmaste tre veckorna vill vi därför verkligen peppa er att inte ställa in utan ställa om.

Till er hjälp finns alla våra duktiga, kreativa och kunniga idrottskonsulenter. De är alla redo att hjälpa er med er Förenings- och kunskapsutveckling.

Vi finns för er och vi stöttar er på alla sätt vi kan. Men de närmaste veckorna sker det med hjälp av olika digitala hjälpmedel.

Den halländska idrotten har under vår, sommar och höst arbetat hårt för att anpassa föreningsverksamheten. Vi vill med det här peptalket uppmuntra er alla att fortsätta det fina arbetet som sker runt om i alla våra föreningar.

Ställ inte in- ställ om och låt oss hjälpas åt!

Vi är som bäst tillsammans!
Vi håller i och vi håller ut!
Hälsningar Team RF-SISU Halland genom Sandra Hidgård

 

Vi fill förstås gärna träffa alla er företrädare för idrotten. Men just nu måste vi tyvärr stänga våra kontor för besökare. Däremot ses eller hörs vi gärna via olika digitala lösningar. Mejl, telefon eller Teams är några varianter. Mejladresser och telefonnummer hittar du här.