Hem / Egna nyheter / Fullmatad utbildningshöst i Halland

Fullmatad utbildningshöst i Halland

Till hösten erbjuder vi på RF-SISU Halland massor med utbildning och folkbildning på nya teman med nya spännande utbildare. Nedan följer några exempel. Håll utkik på våra utbildningssidor!

Häng med oss på utbildning i höst!

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. De fysiska träffar som genomförs sker under anpassade former. Vi har också beredskap för att genomföra dem digitalt, beroende på rådande läge. Vi har ingen avbokningsavgift i höst för att du enkelt ska kunna boka av din utbildning om du känner av förkylningssymptom.       

Lyft ert jubileum genom lärgrupper!

Första tillfället 24/8

I augusti startar en digital lärgrupp för att byta erfarenheter kring jubileumsarbete. Vi kommer bland annat att genomföra digitala studiebesök, bland annat på  Arkiv Halland samt få en inblick i hur Ränneslövs GIF jobbar med sitt jubileumsår. Ta chansen att lyfta föreningens historia och skapa minnesvärda mötesplatser genom folkbildning.

Mer info och anmälan

Arbetsgivare inom idrotten

Björkängs vägkrog

RF-SISU Halland anordnar en kväll med föreläsning och lärande samtal kring ämnet arbetsgivare inom idrotten.

Mer info och anmälan

Grundutbildning för tränare

Start 7 september

Nu finns nya datum för vår populära grundläggande tränarutbildning. Du hittar samtliga datum på vår hemsida. 

Här hittar du våra kurser

Hållbar sponsring

Varberg 9 september & 10 oktober

Hur får vi fler sponsorer? Hur kan vi stärka och utveckla våra befintliga samarbeten? Hur kan vi säkerställa att vi har ett hållbart och långsiktigt sponsringsarbete?

Välkommen till en utbildning under två tillfällen med start 9 september.

Utbildare: Frans Fransson, medgrundare till Caddie Sport & Business och en av författarna till boken Hållbar sponsring.

Mer info och anmälan

Stark på insidan och utsidan genom träning i naturen!

Vessigebro 12 september 

Genom denna utbildning kommer ni att få ännu mer inspiration och kunskap kring träning utomhus, samt lära och prova på nya övningar till era träningar. 

Utbildare Cecilia Nilsson är bland annat certifierad coach och naturpedagog och har arbetat som idrottslärare i många år. Med Cecilia som utbildare lovar vi en utbildning full av energi med massa lekfullhet.

Mer info och anmälan


Cecilia Nilsson, utbildare

Digital temakväll - Idrott för äldre

Digital träff, 23 september

Utbildningen vänder sig till idrottsföreningar som har eller vill starta upp verksamhet för målgruppen äldre. Saknar din förening målgruppen 60 plus och vill starta upp en riktad verksamhet? Denna temakväll vänder sig till halländska föreningar som är nyfikna på möjligheterna att utveckla sina förening.

Mer info och anmälan

IdrottOnline

Start 24 september

Våra kurser i systemet IdrottOnline är anpassade efter din roll i föreningen, vare sig du är ledare eller administratör. Håll utkik på hemsidan för att hitta en utbildning som passar dig.

 Här hittar du våra kurser

Se och möt alla barn
- att vara en inkluderande ledare!

Kungsbacka 8 oktober

Genom den här utbildningen kommer du som ledare för barn och unga att få en större förståelse och kunskap om barn med funktionsvariationer.

Utbildare är Rebecca Erlandsson, som kommer att dela med sig av egna erfarenheter från sitt yrke som barnsjuksköterska, men också från sin erfarenhet som fotbollstränare och förälder till barn med NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Rebecca arbetar till vardags på en högstadieskola samt inom grundsärskolan. Hon är  erfaren utbildare och har hållit i föräldrautbildningar och om hur det är att vara förälder till barn med problemskapande beteende.

Mer info och anmälan 

I höst startar den nya fortsättningsutbildningen för tränare!

Var med på vår helt nya Fortsättningsutbildning för tränare. En fördjupande tränarutbildning för dig som varit tränare ett tag oavsett idrott och målgrupp du
leder. En helt ny utbildning som bygger vidare på Grundutbildning för tränare. Startar i Halland i höst.

Anmäl dig till Fortsättningsutbildning för tränare i Kungsbacka med start 19/10

Håll utkik efter fler datum på vår utbildningssida