Hem / Egna nyheter / Du glömmer väl inte att anmäla dig till Idrottsforum?

Du glömmer väl inte att anmäla dig till Idrottsforum?

Snart är det dags för årets upplaga av Idrottsforum. En mötesplats där människor från idrotten i Hallands alla hörn och kanter får chans att träffas, utbyta erfarenheter och lära nytt.

- I år kommer programmet att handla om Ny syn på träning, något vi tror är en nyckelfaktor för att skapa hållbara träningsmiljöer där människor trivs, utvecklas och vill stanna länge, säger Åsa Agmyr, RF-SISU Halland.

Datum för evenemanget är den 20/11 och det kommer till största delen att äga rum på Högskolan i Halmstad där deltagarna med varsam hand kommer att lotsas runt mellan olika workshops. Först kommer Tommy Lundberg att hålla en gemensam start  på temat styrketräning och hur man kan anpassa styrketräningen till olika åldrar för att träningsmiljön ska bli så stimulerande, utvecklande och rolig som möjligt för deltagarna.

Därefter kommer vi att erbjuda block som handlar dels om Motivation dels om rörelseförståelse. Block som är anpassade efter ålder så att du som ledare kan välja det forum som passar just din verksamhet så bra som möjligt.

- På det här sättet hoppas vi att alla deltagare ska få med sig så mycket ny inspiration och kunskap som möjligt tillbaka, säger Åsa Agmyr.

Och på temat inspiration. Lördagen avslutas med en inspirationsföreläsning av Carolina Klüft, Generation Pep.

Viktigt med ny inspiration

Ny kunskap, inspiration och lite nya verktyg i träningsverktygslådan är en viktig del av Idrottsforum, men minst lika viktigt är att alla deltagare får chans att mingla, prata med varandra och utbyta erfarenheter.

- Vi hoppas att det här ska bli en dag med massvis av inspiration. En dag som ger alla tränare, ledare och föreningsaktiva i Halland massvis av härlig ledarboost och energi nu när vi äntligen får vara igång och träna igen efter en lång, tuff period med corona.

Klicka på länken för att komma till anmälan: