Hem / Egna nyheter / Ännu finns projektpengar kvar att söka

Ännu finns projektpengar kvar att söka

Sommaren är på ingång och pandemin börjar lätta, åtminstone en smula. Från första juni är det tillåtet att idrotta, spela matcher och ordna mindre cuper igen. Perfekta förutsättningar att ta tag i de satsningar ni kanske funderat på under ett tag.

Kanske behöver ni satsa på ledarutbildning för att kunna bedriva verksamheten nu när allt förhoppningsvis återgår till lite mer vanlig vardag framåt höstkanten? Kanske har ni funderar ni på insatser ni behöver göra för att locka tillbaka barn och ungdomar som lämnat er förening under pandemin? Eller kanske har ni upptäckt att era egna unga aktiva idrottare också kan bli perfekta tränare och ledare för att skapa ännu större driv och längtan efter att fortsätta vara en aktiv del i föreningen också lite längre upp i åldrarna?
- Våra projektstöd kan definitivt vara en faktor som gör det möjligt att förverkliga utvecklingsarbeten i föreningarna som man kanske inte annars hade haft resurser till att finansiera med egna medel, säger Peter Gårdestedt, verksamhetschef RF SISU Halland. Och vi har mycket sökbara medel kvar för föreningarna att ta del av under 2021.

Läs mer om våra projektstöd här:

Kontakta din idrottskonsulent här: