Hem / Folkbildning och utbildning / Sök utbildning

Sök utbildning

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Grundutbildning för tränare - Falkenberg

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning.
Kontaktperson: Malin Eriksson Datum: 2020-09-28 - 2020-11-08 Plats: Digital träff - Microsoft Teams + Gekås Konferens, Ullared Mer information på kurssidan
Till anmälan

Den digitala idrottsskolan!

Välkommen på kostnadsfria föreläsningar och studiebesök på distans i höst! 

Under fem onsdagar mellan 14 oktober och 11 november har du som är senior möjlighet att lyssna på föreläsningar, följa med på studiebesök hos idrottsföreningar som har en etablerad verksamhet för äldre – allt digitalt via verktyget zoom. 

Målgrupp: Halländska seniorer 


Kontaktperson: Katharina Nilsson, Lisa Fallhagen Datum: 2020-10-14 - 2020-11-11 Plats: Zoom Mer information på kurssidan
Till anmälan

Fortsättningsutbildning för tränare

Fortsättningsutbildning för tränare är en fördjupad tränarutbildning som bygger vidare på Grundutbildning för tränare.

Du får möjlighet att utveckla ditt eget ledarskap och hitta arbetssätt för att möta, involvera och anpassa idrottsverksamheten utifrån utövarnas psykiska, fysiska, sociala och idrottsliga förmåga. 


Kontaktperson: Malin Eriksson Datum: 2020-10-19 - 2020-12-05 Plats: Träff 1: Kolla områdeslokal, Kungsbacka. Träff 2: Digitalt Zoom. Träff 3: Kolla områdeslokal Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare - Kungsbacka

Du som tränare inom idrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig massor av energi och upplevelser. Du får möta en mängd olika människor och får möjlighet att utvecklas både som tränare och människa. I din tränarroll kan du hjälpa andra att växa och utmanas i sin idrottsutövning.
Kontaktperson: Malin Eriksson Datum: 2020-10-20 - 2020-11-28 Plats: Träff 1: Digital träff (Microsoft Teams) + Träff 2: Fysisk träff (Elof Lindälv) Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline - Hemsida fortsättning

Med IdrottOnline erbjuds din idrottsförening en kostnadsfri och modern hemsideslösning för att hantera och publicera information, skapa lagsidor med aktivitetskalendrar, administrera medlemsregister, söka LOK-stöd och mycket mer. Målgruppen är personer som har ett lite större ansvar för föreningens IdrottOnline-sida vad gäller administration, struktur och utseende.

Kontaktperson: Jan Olof Johansson Datum: 2020-10-27 Plats: Björkäng vägkrog (intill E6) Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline - Hemsida Grund

Utbildningen kommer att ge dig kunskap i hur verktyget och miljön för att administrera hemsidan (EPI-server) i IdrottOnline fungerar.
Kontaktperson: Jan Olof Johansson Datum: 2020-10-28 Plats: Löftadalens DK's klubblokaler - Frillesåsvägen 8B Mer information på kurssidan
Till anmälan

Föreningsforum - Hylte kommun

Kontaktperson: Katharina Nilsson Datum: 2020-11-10 Plats: Forumhuset, Sal: Opalen Mer information på kurssidan
Till anmälan

Frukostträff för anställda inom idrotten

Välkommen till en första nätverksträff för er som är anställda inom idrotten!


Kontaktperson: Åsa Agmyr Datum: 2020-11-13 Plats: Good morning hotell, Halmstad (Hallarna) Mer information på kurssidan
Till anmälan

Ledare som lyssnar - Distansutbildning - Hylte

En utbildning för dig som är, eller vill bli, ledare för barn och unga inom idrotten. Du behöver inte identifiera dig som tränare utan kanske är intresserad av att vara en ledare som lyssnar!

Kontaktperson: Malin Eriksson Datum: 2020-11-15 Plats: Microsoft Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Se och möt alla barn - att vara en inkluderande ledare - Kungsbacka

Genom den här utbildningen kommer du som ledare för barn och unga att få en större förståelse och kunskap om barn med funktionsnedsättningar. 

Kontaktperson: Åsa Agmyr Datum: 2020-11-19 Plats: Elektronen, Kungsbacka Mer information på kurssidan
Till anmälan