Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar och föreläsningar

Basutbildning för seniorledare

Länk till kursen kommer att skickas ut i att e-post meddelande så viktigt att ni uppger rätt e-post adress.

En ledarutbildning för dig som leder, ska börja leda eller helt enkelt är nyfiken och intresserad av att veta mer om att leda seniorer i fysisk aktivitet och träning.

Ett samarbete mellan Korpen, PRO och SISU idrottsutbildarna.


Kursen är delvis webbaserad så en viss datakunskap krävs, vi går igenom all teknik vid första tillfället och vi kan supporta under resans gång. Det är ledarskapsutbildning baserad på forskning och framtagen i samverkan med SISU Idrottsutbildarna, Korpen och PRO med projekt finansiering från Postkodstiftelsen. Därför kan vi tillfälligt erbjuda utbildningen kostnadsfritt.

Upplägget:

Två fysiska träffar,  vi tar hänsyn till Coronaläget vid första tillfället och använder en stor lokal med gott om avstånd till varandra, de som hellre vill träffas via Teams , erbjuds tid efteråt.

Mellan träffarna går man själv igenom kursen på webben, länken får ni vid första tillfället via e-post. Det är 3 moduler på webben som man ska gå igenom.  Sista tillfället så träffas vi utomhus och har erfarenhetsutbyte och testar lite praktiska övningar, fikar och har trevligt tillsammans.

Träff 1 Tisdag den 18 maj kl 16.30-18.30, Plats Grenanderska, för de som vill träffas via Teams kl 18.30 och 20.30

Träff 2 Onsdag den 2 juni kl 16.30-20.30, Plats: Herosfältet saml vid utegymmet.