Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar och föreläsningar

Hur skapar jag balans mellan min prestation och den jag är? Falun


"Jag vill få dig som idrottar att inse att du duger som du är oavsett vad du presterar. Det är just det som gör att du kan och vill prestera ännu mer." Lena Birath

Det är idag många barn- och ungdomar som mår dåligt och som har höga prestationskrav både i skolan och inom idrotten. För att få hjälp att hitta balansen mellan den jag är och mina prestationer får du som deltagare möta Lena Birath. Lena berättar om sina erfarenheter av att vara identifierad med sin prestation och resan till att hitta sig själv och bättre kunna hantera de prestationskrav som idrotten och många gånger samhället genomsyras av.


Lena Birath har varit framgångsrik inom både fotboll, bandy och innebandy med flera VM- och SM-medaljer. Hon har arbetat som lärare med barn- och ungdomar i åldern 7-20 år. Lena var också med och startade Idrottsgymnasiet i Falun 1999 och har under senare år vidareutbildat sig för att idag föreläsa, processleda och arbeta som coach och terapeut gentemot företag, organisationer och privatpersoner.

Målgrupp
Unga aktiva i åldern 15-19 år, samt ledare/tränare.

Föreläsningen kommer att genomföras enligt Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar gällande fysiska träffar, alternativt genomförs föreläsningen digitalt.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela Kerstin Fryksén