Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar och föreläsningar

Sök utbildningar och föreläsningar

RF-SISU Dalarna erbjuder en mängd utbildningar och föreläsningar på olika teman. Via sökfunktionen nedan kan du se vilka utbildningar och föreläsningar som är planerade att genomföras den närmaste tiden. Välj inte kommun om du vill få upp webbutbildningar.

Kontakta din idrottskonsulent för att få veta mer om vad vi kan erbjuda och komma igång att samverka med oss.

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

INSTÄLLD - Föreningsträff i Vansbro

På grund av Coronaviruset ställer vi in denna träff och ber att få återkomma med nytt datum vid ett senare tillfälle.

RF-SISU Dalarna i samarbete med Vansbro Kommun bjuder in samtliga föreningar i kommunen till en föreningsträff. Du kommer att få information och inspiration inom olika områden som berör barn- och ungdomsverksamhet.

Kontaktperson: Anci Wadman, 010-459 03 21 Datum: 2020-04-02 Plats: Pelarsalen, Vansbro Kommunhus Mer information på kurssidan
Till anmälan

INSTÄLLD - Introduktionsutbildning för föreningsledare, Falun

På grund av Coronaviruset väljer vi att ställa in denna utbildning och ber att få återkomma vid ett senare tillfälle.

Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.

Datum: 2020-04-04 Plats: Scandic Lugnet, Falun Mer information på kurssidan
Till anmälan

Föreningsträff i Fredriksberg

RF-SISU Dalarna bjuder tillsammans med Ludvika Kommun in samtliga idrottsföreningar i Fredriksberg med omnejd till ett buffébord med mat, information och diskussion.
Kontaktperson: Karin Boström, 010-459 03 05 Datum: 2020-04-06 Plats: Nya Timjan, Ludvikavägen 2, Fredriksberg Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare, Falun

Utbildningen bygger på aktuell forskning och ger dig en bra grund att stå på i din roll som tränare. Stor vikt läggs på ledarskap och hur du kan skapa goda förutsättningar för att de aktiva ska bli motiverade och få möjlighet att lära och växa som människor och idrottare. Utbildningen går även igenom vikten av en bred rörelserepertoar och träningsplanering.

Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2020-04-21 - 2020-05-16 Plats: Träff 1 via webb, träff 2 Scandic Lugnet, Falun Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Klubb - Kassör, Vansbro

IdrottOnline - Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.

Datum: 2020-04-23 Plats: Vansbro, lokal meddelas i kallelsen. Mer information på kurssidan
Till anmälan

Fortsättningsutbildning för tränare, Falun

Var med och testkör vår helt nya Fortsättningsutbildning för tränare. En fördjupande tränarutbildning för dig som varit tränare ett tag oavsett idrott och målgrupp du leder. En helt ny utbildning som bygger vidare på Grundutbildning för tränare.

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2020-04-26 - 2020-06-13 Plats: Scandic Lugnet Falun Mer information på kurssidan
Till anmälan

5 steg mot en jämställd och inkluderande idrott - en grundkurs, Falun

5 steg mot en jämställd och inkluderande idrott är en grundkurs i jämställdhet och inkludering som berör alla diskrimineringsgrunder: kön, sexuell läggning, könsidentitet och uttryck, ålder, etnisk bakgrund, funktionsförmåga, religion och annan trosuppfattning samt social bakgrund/klass.

Kursen kopplar ihop utvecklingsresorna i Strategi 2025, Jämställdhet för en framgångsrik idrott och En inkluderande idrott för alla, med de tre andra utvecklingsresorna och med den idrottsliga vardagen.

Kontaktperson: Kerstin Fryksén, 010-459 03 10 Datum: 2020-05-12 Plats: RF-SISU:s lokaler, Pelle Bergs Backe 3, Falun Mer information på kurssidan
Till anmälan