Hem / Bidrag och stöd / Så jobbar RF-SISU Dalarna i... / Har RF-SISU Dalarna tips på hur man genomför digitala möten och utbildningar i idrottsföreningar?

Har RF-SISU Dalarna tips på hur man genomför digitala möten och utbildningar i idrottsföreningar?


I kristider är det kanske viktigare än någonsin att hålla en tät och nära kontakt med föreningens medlemmar, även om mötet inte kan ske fysiskt. Föreningen vinner på att hålla ihop verksamheten, informera om läget och förbereda för den verksamhet som ska igång när krisen är över. I osäkra tider kan idrottsföreningen vara en fast och trygg punkt för många.

Med digitala hjälpmedel finns det goda möjligheter att genomföra interna föreningsträffar. Det kan vara styrelsemöten, föräldraträffar, utbildningar och träffar med klubbens aktiva barn och unga. RF-SISU Dalarna tipsar om verktyg för digitala möten.

Våga ta steget och testa digitala möten i föreningens verksamhet. Se det som en möjlighet att hitta nya och moderna arbetssätt som kan innebära ett lyft, inte bara nu under krisen utan även framöver.

RF-SISU Dalarnas idrottskonsulenter har kunskap om digitala mötesplatser. Hör med er idrottskonsulent om du och din förening behöver stöd för att komma igång med digitala möten. Tillsammans kan vi utforska ett spännande område.