Hem / Bidrag och stöd / Ekonomi

Ekonomi

Riksidrottsförbundet har avtal med olika branscher. De avtal som träffas kan nyttjas av alla idrottsförbund och idrottsföreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet. I länkarna nedan kan du läsa mer om två av dessa idrottsavtal.

Fortnox Förening

Fotnox för ideella idrottsföreningar innehåller allt du behöver för att sköta idrottsföreningens administration. Våra molnbaserade lösningar gör det enkelt för dig att komma åt information och administration när du än behöver det, från vilken dator, mobil eller surfplatta som helst.
Läs mer om Fortnox för idrottsförening

Swedbank

Swedbank har tillsammans med sparbankerna ett nära och omfattande samarbete med idrottsrörelsen. De finns där den lokala idrottsföreningen finns och deltar i projekt för att stödja olika aktiviteter, inte minst riktade mot ungdomar. I samarbetet med Riksidrottsförbundet har ett antal banktjänster som underlättar hanteringen av idrottsföreningars och idrottsförbunds ekonomi tagits fram och paketerats. Swedbank har också ett sparalternativ för dig som vill stödja idrotten och samtidigt spara i fonder.
Läs mer om Swedbanks erbjudanden till idrotten