Hem / Egna nyheter / Aktuell info med anledning av Coronapandemin

Aktuell info med anledning av Coronapandemin

Här når du information dels från idrotten men också allmän information. Här finns också länkar till översatt information. Välkommen att kontakta oss, vårt arbete har inte avstannat vi anpassar oss och arbetar mer digitalt.

RF-SISU Dalarna

Pga den pågående Coronapandemin ställer vi in flera träffar och möten. Du som anmält dig till träffar och möten får besked via mail om aktiviteten ställs in. RF-SISU Dalarnas kansli och lokalkontor har för närvarande mycket begränsade möjligheter att ta emot besök, då vi hörsammar uppmaningen att i största möjliga mån arbeta hemma. 

Trots att många arbetar från hemmet är du och din förening välkomna att kontakta oss

Länk till din idrottskonsulent

Länk till samtlig personal

Riksidrottsförbundet

Coronaviruset påverkar idrottsrörelsen, vi rekommenderar att man följer Riksidrottsförbundets information och riktlinjer som uppdateras löpande. Här kan du också läsa alla nyheter och beslut som Riksidrottsförbundet publicerar. 
Länk till Riksidrottsförbundet informationssida.

Idrottsrörelsen får in många frågor från föreningar och förbund. Riksidrottsförbundet har upprättat en FAQ-sida där de svarar på några av de vanliga frågorna. Länk till RF:s FAQ-sida om coronaviruset

Folkhälsomyndigheten

Idrottsrörelsen följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer.
Länk till Folkhälsomyndighetens informationssida

Tipsa någon som behöver informationen översatt till annant språk

Folkhälsomyndigheten
På Folkhälsomyndighetens hemsida finns också information om covid-19 översatt till olika språk. Tipsa gärna någon som behöver översätt information. Länk till Folkhälsomyndighetens översättningar.

Region Dalarna
Även Regeion Dalarna erbjuder information översatt till flera olka språk och uppdaterar informationen löpande. Länk till Region Dalarnas översättnigar.