Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar

Modern och hållbar sponsring


Vill ni som förening, förbund eller evenemang få grundläggande kunskap och utveckla er kring sponsring? RF-SISU Blekinge bjuder in till en utbildning och workshop tillsammans med Frans Fransson från Rättighetsbyrån.

Innehåll
Vad innebär modern och hållbar sponsring? Hur ska man som förening, förbund eller evenemang tänka kring att paketera sitt erbjudande och sina sponsorskap? Hur bör man tänka kring att presentera sin värdegrund för en sponsor? Vilka motiv är det som företag drivs av inom sponsring? Hur skapar man affärsnytta och samhällsnytta i sin sponsring idag? Vad har pandemin inneburit för sponsorskapen?

Målgrupp
Blekingska idrottsföreningar och -förbund som har intresse av att utveckla sitt sponsorerbjudande.
Utbildningen vänder sig specifikt till personer som arbetar ideellt eller som är anställda och ansvariga för sponsringsfrågor och vill bredda och fördjupa sina kunskaper.

Utbildare:
Frans Fransson.
Frans har arbetat med sponsring och sportmarknadsföring sedan 2005. Han har bland annat drivit yrkeshögskole-utbildningen Sports Marketing där han utbildat över 300 studenter. Frans är också en av författarna till boken Hållbar sponsring som gavs ut 2018 och blev 2019 nominerad till Årets Marknadsföringsbok av Sveriges Marknadsförbund.

Kostnad

300kr/deltagare, inklusive kvällsfika. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om "resursmedel"

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus