Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar

Basutbildning för seniorledare


En ledarutbildning för dig som leder, ska börja leda eller helt enkelt är nyfiken och intresserad av att veta mer om att leda seniorer i fysisk aktivitet och träning. Ett samarbete mellan Korpen, PRO och SISU Idrottsutbildarna.

Kursen är delvis webbaserad och en viss datorvana krävs. Vi går igenom all teknik vid första tillfället och vi kan supporta under resans gång. Det här är en ledarskapsutbildning baserad på forskning och framtagen i samverkan med SISU Idrottsutbildarna, Korpen och PRO med projektfinansiering från Postkodstiftelsen. Därför kan vi tillfälligt erbjuda utbildningen kostnadsfritt.

Upplägget:
Vi inleder med två digitala träffar. Vi tar hänsyn till Coronaläget och träffas via Teams. Därefter träffas vi fysiskt vid ett tillfälle så fort det rådande läget ser annorlunda ut.

Mellan träffarna går du själv igenom kursen på webben. Länken får ni inför första tillfället. Det är tre moduler på webben som du ska gå igenom.
Sista tillfället träffas vi utomhus och har erfarenhetsutbyte samt testar lite praktiska övningar, fikar och har trevligt tillsammans.

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus