Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar

Sök utbildningar

Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av en mängd kurser och utbildningar. Här nedan ser du de utbildningar som är planerade i RF-SISU Blekinge. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. 

Kontakta RF-SISU Blekinge om du har frågor om våra arrangemang:
E-post: This is a mailto link   Telefon: 0455-36 76 50

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Basutbildning för seniorledare

En ledarutbildning för dig som leder, ska börja leda eller helt enkelt är nyfiken och intresserad av att veta mer om att leda seniorer i fysisk aktivitet och träning. Ett samarbete mellan Korpen, PRO och SISU Idrottsutbildarna.
Kontaktperson: Lena Widenfors Datum: 2021-04-26 - 2021-05-15 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Bli vän med media!

Hur förpackar ni era stories för att nå fram? Hur vet man vad media faktiskt är intresserade av och hur förbereder ni er om media kontaktar er för att ställa frågor eller vill komma och göra ett reportage? Under utbildningen kommer ni att få tips och verktyg om hur ni kan tänka genom vilka frågor som ska ställa och var väl förberedda. Vi kommer att göra praktiska övningar för att känna på hur man bäst får ut sitt budskap genom media. En utbildning inom "Utveckla er kommunikation 2021", ett samarbete med RF-SISU Halland.
Kontaktperson: Sofia Swartz Datum: 2021-05-10 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Administration - grund

Introduktion, information, inspiration och utbildning kring administration i IdrottOnline. Du får lära dig hur systemet hänger ihop och se hur de grundläggande funktionerna fungerar i medlemsregistret.
Kontaktperson: Jenny Larsson Datum: 2021-05-11 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Infoträff Idrottens Dag - Förening

Vi bjuder in idrottsföreningar i hela Blekinge till en informationsträff där vi berättar mer om Idrottens dag som arrangeras av skolor i hela Blekinge 24 september, och hur just er förening kan delta för att inspirera fler barn till att kunna och vilja idrotta hela livet.

Kontaktperson: Anette Thorén och Ronja Lundbergs Datum: 2021-05-19 Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Hemsida - grund

Utbildningen kommer att vara digital, ni kommer att bjudas in via er mail till en träff via verktyget Teams. Det kommer att komma ut en tid inför träffen där ni kan testa om uppkoppling allt fungerar som det ska.
Kontaktperson: Jenny Larsson Datum: 2021-05-26 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Fortsättningsutbildning för tränare

Fortsättningsutbildning för tränare är en fördjupande tränarutbildning som bygger vidare på Grundutbildning för tränare.

Här fördjupar och konkretiserar vi ämnesfält som är viktiga för dig som tränare. Du får möjlighet att utveckla ditt eget ledarskap och hitta arbetssätt för att möta, involvera och anpassa idrottsverksamheten utifrån utövarnas fysiska, psykiska, sociala och idrottsliga förmåga. Dessutom får du ökad kunskap kring hur du lägger upp en långsiktig planering och aktivt arbetar med återhämtning och skadeförebyggande träning.

Kontaktperson: Magnus Persson Datum: 2021-05-26 - 2021-08-21 Plats: 1a träffen digital, 2a och 3e träffan är fysisk i Karlskrona Mer information på kurssidan
Till anmälan

SDF-dialog

Detta är en återkommande träff med våra SDF.
Innehållet för kvällen är bland annat uppföljning av Riksidrottsmötet, RIM.
Kontaktperson: Magnus Olsson Datum: 2021-06-03 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att närvaroregistrera och ansöka om LOK-stöd digitalt i IdrottOnline

Vi går igenom hur er förening närvaroregistrerar och ansöker om LOK-stöd digitalt i IdrottOnline. Under timmen finns också möjlighet att ställa frågor från just er förening. Du väljer själv om du deltar hela timmen eller droppar in med er specifika fråga.

Kontaktperson: Magnus Persson Datum: 2021-08-11 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Att skapa engagemang i föreningen

Idrottsrörelsen bygger på ideella krafter. Hur kan vi som förening jobba med att rekrytera, behålla och utveckla ideella ledare? Välkomna till en inspirationskväll där vi bjuder på tre goda föreningsexempel, tillsammans med samtal och erfarenhetsutbyten.
Kontaktperson: Monika Berggren Datum: 2021-10-07 Plats: Olofström / Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan
Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus