Hem / Utbildning/Folkbildning / Sök utbildningar

Sök utbildningar

Idrottsrörelsens studieförbund erbjuder folkbildning i form av en mängd kurser och utbildningar. Här nedan ser du de utbildningar som är planerade i RF-SISU Blekinge. Du kan också välja ett annat distrikts utbud. De utbildningar som ligger närmast i tid är de som visas först. 

Kontakta RF-SISU Blekinge om du har frågor om våra arrangemang:
E-post: This is a mailto link   Telefon: 0455-36 76 50

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Röksignaler, klubbtidning eller sociala medier? - så når ni ut till medlemmarna

Vilka budskap och vilken information vill ni nå ut med till medlemmar och andra intresserade utanför er förening? Vilken struktur har ni för intern kommunikation mellan medlemmar eller mellan styrelsen och medlemmar? En utbildning inom "Utveckla er kommunikation 2021", ett samarbete med RF-SISU Halland.
Kontaktperson: Sofia Swartz Datum: 2021-03-09 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Så funkar den nya LOK-appen

En praktisk workshop där Magnus Persson går igenom hur ni lägger upp aktiviteter och närvaroregistrerar i den nya LOK-appen för IdrottOnline.

Kontaktperson: Magnus Persson Datum: 2021-03-10 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Administration - grund (Digital)

Introduktion, information, inspiration och utbildning kring administration i IdrottOnline. Du får lära dig hur systemet hänger ihop och se hur de grundläggande funktionerna fungerar i medlemsregistret.
Kontaktperson: Jenny Larsson Datum: 2021-03-17 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Nätverksträff Rörelsesatsning i skolan

Datum: 2021-03-22 Plats: Digitalt Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare

Grundutbildningen är till för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. Den ger dig en bra grund att utgå ifrån i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är det första obligatoriska steget utifrån vilket kan välja att utvecklas vidare. Man får gå utbildningen från det år man fyller 14 år.
Kontaktperson: Magnus Persson Datum: 2021-03-24 - 2021-04-17 Plats: Karlshamn Mer information på kurssidan
Till anmälan

Fortsättningsutbildning för tränare

Fortsättningsutbildning för tränare är en fördjupande tränarutbildning som bygger vidare på Grundutbildning för tränare.

Här fördjupar och konkretiserar vi ämnesfält som är viktiga för dig som tränare. Du får möjlighet att utveckla ditt eget ledarskap och hitta arbetssätt för att möta, involvera och anpassa idrottsverksamheten utifrån utövarnas fysiska, psykiska, sociala och idrottsliga förmåga. Dessutom får du ökad kunskap kring hur du lägger upp en långsiktig planering och aktivt arbetar med återhämtning och skadeförebyggande träning.

Kontaktperson: Magnus Persson Datum: 2021-03-25 - 2021-05-22 Plats: Karlskrona Mer information på kurssidan
Till anmälan

IdrottOnline Hemsida - grund (Digital)

Utbildningen kommer att vara digital, ni kommer att bjudas in via er mail till en träff via verktyget Teams. Det kommer att komma ut en tid inför träffen där ni kan testa om uppkoppling allt fungerar som det ska.
Kontaktperson: Jenny Larsson Datum: 2021-04-07 Mer information på kurssidan
Till anmälan

Om det otänkbara händer - kommunikation och krishantering

Under den här utbildningen får ni insikt i hur kan ni förbereda er och planera för kommunikation internt och externt till en situation där ni kanske befinner i er chock. Ni kommer även att lära er om hur människor fungerar och reagerar vid en kris eller en chock. En utbildning inom "Utveckla er kommunikation 2021", ett samarbete med RF-SISU Halland.
Kontaktperson: Sofia Swartz Datum: 2021-04-14 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Grundutbildning för tränare

Grundutbildningen är till för alla tränare, oavsett vilken idrott du är engagerad i eller om du tränar barn, ungdomar eller vuxna. Den ger dig en bra grund att utgå ifrån i din fortsatta tränarroll. Utbildningen är det första obligatoriska steget utifrån vilket kan välja att utvecklas vidare. Man får gå utbildningen från det år man fyller 14 år.
Kontaktperson: Magnus Persson Datum: 2021-04-28 - 2021-05-22 Plats: Karlskrona Mer information på kurssidan
Till anmälan

Bli vän med media!

Hur förpackar ni era stories för att nå fram? Hur vet man vad media faktiskt är intresserade av och hur förbereder ni er om media kontaktar er för att ställa frågor eller vill komma och göra ett reportage? Under utbildningen kommer ni att få tips och verktyg om hur ni kan tänka genom vilka frågor som ska ställa och var väl förberedda. Vi kommer att göra praktiska övningar för att känna på hur man bäst får ut sitt budskap genom media. En utbildning inom "Utveckla er kommunikation 2021", ett samarbete med RF-SISU Halland.
Kontaktperson: Sofia Swartz Datum: 2021-05-10 Plats: Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan
Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus