Hem / Bidrag och stöd / IdrottOnline

IdrottOnline ger mer tid till idrott

IdrottOnline är idrottens administrativa system som Riksidrottsförbundet (RF) tillhandahåller kostnadsfritt för samtliga idrottsföreningar som tillhör RF.

I ett och samma system kan din förening ha sin webbplats, tillgång till medlemmar, närvaroregistrering, söka LOK-stöd och dessutom kunna sköta all tävlingsadministration. Läs mer på RF.se

Säkerheten i systemet bygger på personnummer och din förenings organisationsnummer. Det säkerställer korrekt redovisning av utbetalda medel och redovisade studietimmar, ett krav som Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna måste uppfylla gentemot staten.

Utbildning i IdrottOnline

RF-SISU Blekinge erbjuder regelbundet utbildningar i IdrottOnlines olika delar; hemsida, administration och LOK-stödshantering.

I vår sökmotor för hela vårt utbildningsutbud hittar du det som är på gång i närtid. Saknas utbildningen du söker ber vi dig kontakta din idrottskonsulent. Vi har möjlighet att skräddarsy föreningsinterna utbildningar efter just din förenings behov.

Fortnox bokföring kopplat till IdrottOnline

Bokföringsprogrammet Fortnox är sammankopplad till IdrottOnline. Alla föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet erbjuds därmed Fortnox kostnadsfritt.

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus