Hem / Vi arbetar med / Elitidrott

Elitidrott och studier

RF-SISU Blekinge vill underlätta och utveckla möjligheterna för elitidrottare och elittränare att bedriva sin verksamhet i distriktet.

Därför har vi valt att satsa extra på att vara en aktiv part inom området elitidrott och studier. Genom att bidra till att kontinuerligt kompetenshöja tränare, ledare och nyckelpersoner inom distriktets elitidrott upprättshålls en god och bra träningsmiljö där idrottare inte behöver flytta geografiskt för att nå elit.

Elittränardialog

RF-SISU Blekinge samordnar ett par gånger om året en Elittränardialog för att ge länets elittränare möjlighet till nätverkande och kompetensutveckling.

Har du frågor om Elittränardialogen? Kontakta Magnus Olsson på This is a mailto link eller 0708-280143.

Idrottsgymnasium i Blekinge

Är du ung elitidrottare i Blekinge som vill kombinera studier med elitidrott på gymnasiet så finns det möjlighet att söka till nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU).

Här hittar du skolor i Blekinge med NIU

BTH Idrottsakademi - när du vill satsa på idrott och studier

RF-SISU Blekinge är en samverkanspart till BTH Idrottsakademi. BTH Idrottsakademi finns till för dig som är elitidrottare, för dig som har gått på idrottsgymnasium eller har andra idrottsmeriter och vill kombinera din idrottssatsning med studier på högskola.

BTH Idrottsakademi arrangerar också öppna och kostnadsfria föreläsningar inom olika teman relaterade till elitidrott.

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus