Hem / Egna nyheter / Utbildningar i bemötande och tillgänglighet

Utbildningar i bemötande och tillgänglighet

God tillgänglighet och gott bemötande är två viktiga pusselbitar för en inkluderande idrottsverksamhet. Parasport Sverige erbjuder i närtid två digitala och kostnadsfria utbildningstillfällen!

Under hösten erbjöd Parasport Sverige utbildningskurser i bemötande och tillgänglighet. Intresset var stort och nu erbjuds ytterligare kurstillfällen, den 11 respektive 18 februari.

Om utbildningarna

God tillgänglighet och gott bemötande är två viktiga pusselbitar för att personer med funktionsnedsättning ska ges likvärdiga möjligheter som personer utan funktionsnedsättning. Med våra digitala och kostnadsfria utbildningskurser vill vi på Parasport Sverige bidra till ökad medvetenhet och kunskap som bidrar till att fler kan leva ett aktivt liv.

Mer information hittar du på Parasport Sveriges webbplats

Tillgänglighet på idrottsanläggningar

Kursbeskrivning Tillgänglighet

Anmälan till torsdag den 11 februari, kl. 17.30 – 20.30

Sista anmälningsdag är den 4 februari 2021. Om du har tillgänglighetsbehov ber vi dig att anmäla dig snarast möjligt för att vi ska ha möjlighet att hinna boka tolk eller tillgodose andra eventuella behov.

Ett gott bemötande

Kursbeskrivning Bemötande

Anmälan till torsdag den 18 februari, kl.17.30 – 20.30

Sista anmälningsdag är den 11 februari 2021. Om du har tillgänglighetsbehov ber vi dig att anmäla dig snarast möjligt för att vi ska ha möjlighet att hinna boka tolk eller tillgodose andra eventuella behov.

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus