Hem / Egna nyheter / Träna för din hjärna - öppen föreläsning med Anders Hansen

Träna för din hjärna - öppen föreläsning med Anders Hansen

Den 16 mars välkomnar BTH Idrottsakademi i samverkan med RF-SISU Blekinge till öppen digital föreläsning med överläkare och författare Anders Hansen.

BTH idrottsakademi har i samverkan med RF SISU Blekinge, bjudit in Anders Hansen, överläkare inom psykiatri och en välkänd författare. Anders är just nu högaktuell i andra säsongen av den populärvetenskapliga tv-serien ”Din hjärna” som sänds på SVT.

Träna för din hjärna
Tisdagen den 16 mars kl 19.00-21.00
Digitalt via Zoom - Länk till föreläsningen
Kostnadsfritt och öppet för alla, ingen anmälan krävs.

Inbjudan i pdf

Om innehållet

När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre. Träningen påverkar även koncentrationen, minnet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. Du tänker helt enkelt snabbare!

Anders Hansen kommer i föreläsningen att ge konkreta tips på hur du ska röra på dig för att få de positiva effekterna. Dessa är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering.

Om Anders Hansen

Anders Hansen är överläkare inom psykiatri och författare till ”Hälsa på recept”, ”Hjärnstark” och Skärmhjärnan”. Hans böcker är hittills översatta till 22 språk. Anders är en efterfrågad föreläsare och har medverkat i tv-program som Vetenskapens värld, Nobelstudion och Skavlan. År 2019 slog han lyssnarrekord med sitt sommarprat i P1 och är just nu aktuell i andra säsongen av den populärvetenskapliga tv-serien ”Din hjärna” på SVT.

Kontakt

Har du frågor om föreläsningen? Kontakta Martin Söderberg, BTH Idrottsakademi: This is a mailto link.

Anders_Hansen_Mars_Affisch_v2(1).jpg

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus