Hem / Egna nyheter / Kostnadsfria digitala utbildningar - #folkbildningspepp

Kostnadsfria digitala utbildningar - #folkbildningspepp

Med start nästa vecka presenterar vi en serie av kostnadsfria digitala utbildningar och föreläsningar för dig som är engagerad eller medlem i en idrottsförening i Blekinge. Välkommen till #folkbildningspepp!

I en tid där möjligheten till fysiska möten är begränsad vill vi lyfta möjligheten att träffas digitalt. Genom digitala föreningsmöten kan ni också bibehålla gemenskap, öka delaktighet och träffas flexibelt.

- Precis som många andra nu gör i sitt yrke, privat eller i sitt föreningsengagemang så gör vi nu en digital förflyttning, säger Sofia Swartz som är kommunikatör på RF-SISU Blekinge. De många möten, utbildningar och sammankomster som i vanliga fall sker fysiskt mellan ledare och medlemmar i idrottsrörelsen hittar nu nya digitala former. Vi vill så klart skapa förutsättningar för att lärande, folkbildning och gemenskap kan byggas även digitalt.

RF-SISU Blekinge har lyssnat på de frågor som kommer från föreningslivet och matchat mot de spetsområden som vi kan erbjuda. Utbildningarna och mötena är framtagna utifrån olika aktuella teman men de kommer också att vara baserade på de ämnesområden vi alltid stöttar idrottsrörelsen med. Aktiviteterna är kostnadsfria att delta i och du kopplar upp dig online med en länk som du får vid anmälan. Då och då kommer vi också att bjuda in till ett öppet digitalt Idrottscafé där du kan droppa in för samtal kring idrott, er föreningsverksamhet eller någon annan fundering.

Programmet för #folkbildningspepp kommer att presenteras löpande på RF-SISU Blekinges hemsida och Facebooksida.

Läs mer om #folkbildningspepp

Under vecka 16 arrangeras:

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus